• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
518
Je, dogodilo se, bil sam prvi pacijent u New Marof Cityu danas ujutro. I prešel je cug ko od šale. Kroz valjke afkors, jer su zračne kočnice...jedino sam tablicu na prikolici moral novu jer je stara već sva izgrebana.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,314
Koliko ukupno košta registracija prikolice, bez nove tablice?

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
518
Mislim da 31 e tehnički+ 27 e osiguranje...sutra ujutro točno pogledam, jer sam sve u kompletu ( s traktorom) rješaval pa ne znam točno...al tu negde

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
518
137ukupno tehnički+84 e osiguranje za sve, baš sam u plaćanja pogledal. Tu je i tablica + knjižica uračunata.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,314
To nije kemija, već radapciger.
Kak bi inače te velike limene skinul da ih ne savineš?

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,644
To nije kemija, već radapciger.
Kak bi inače te velike limene skinul da ih ne savineš?
Točno samo nisam imao nikakvu maticu i vijak finog navoja da ju u centar stavim,no bilo je dobro i ovako, poslužilo svrsi.

Najnoviji postovi

Na vrh