• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,470
Ona baba iz Belice, jel????
aha, baš ta.
Nadam se da sam barem djelomično imal prste u tome da ona danas zasluženo uživa........... jedino mi žal kalampera i one njene vrhunske supe za koju sam joj popalil recept pa uživamo ponekad u njoj..... i još mnogo čega....
na kojoj god strani svijeta bila.

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
961
Decki, samo da vas pitam 2 pitanja vezano za vase vrtove, koje meni postavljaju moji susjedi, kumovi, suseljani i ostali, da vidim odgovor.
Prvo pitanje " kak ti se da zajebavati s tim?"
Drugo pitaje " kak ti se to isplati?"

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,470
Decki, samo da vas pitam 2 pitanja vezano za vase vrtove, koje meni postavljaju moji susjedi, kumovi, suseljani i ostali, da vidim odgovor.
Ne da mi se, normalno da mi se ne da. Pogotovo kad treba delati.
Kad treba ubrati ja sam prvi.

Ne isplati mi se, ali upravo večeram krumpir kojeg mi se nije okapalo sa čevapima koji su rasli tam gde smrdi i hren koji se osemenil na mojem gruntu ko zna kad. Ja sam ga samo skopal i naribal.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,726
aha, baš ta.
Nadam se da sam barem djelomično imal prste u tome da ona danas zasluženo uživa........... jedino mi žal kalampera i one njene vrhunske supe za koju sam joj popalil recept pa uživamo ponekad u njoj..... i još mnogo čega...tit.
na kojoj god strani svijeta bila.
Teta JO, je za mene bila osoba par exelans ovog foruma,, od nje su mnogi forumaši dobili prave savjete,, pogotovu u plasteničkoj proizvodnji,, osoba je koja nije imala dlake na jeziku,,,ti znaš onomad one naše zezancije na forumu,,, tog sada malo ima,,baš lično da pitam,,, pošto nemam nikakvog kontakta,,, nema je na forumu već ihhhhaaaj ,,,,znaš li jeli tu među nama,, pretpostavljam da one novce, kako vi kažete s kupe a mi kažemo s kamare troši obilazeći svjezske desinacije

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,427
ni jedan nije odbil glavu salate, ili par kila mladog krumpira ili komad mesa
E tu ti leži problem,lako oni tebe zajebavaju dok im daješ đabe

Slobodno im reci da bi se više isplatilo kad bi pustili 10-20 eur za ono što dobe đabe

Takvih prijatelja ima koliko oćeš,kad treba nešto uzeti gratis najbolji su prijatelji,ali kad treba nešto pomoći odraditi ,svi imaju nekih obaveza i isprika

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,680
Jednostavno mi se da,volim, želim, cijenim.
Kratkoročno sigurno ne,ali dugoročno sigurno 100%sam siguran.
Nikad nisam volio reklame, (to smatram silovanjem). No svojevremeno je Zadarska Dalmatinska banka imala dobru reklamu a glasila je ovako. " Prave vrijednosti ,vrednuje vrijeme ",tako i u vrtu, i na njivi i u štali itd.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,470
Gospon Muha i ostali decki, sve ja to znam, ali nikak mi ne ide u glavu kak mi se jos rugaju i zajebavaju, a ni jedan nije odbil glavu salate, ili par kila mladog krumpira ili komad mesa
Zato kaj si "bedaček" (bez uvrede, u pozitivnom smislu)
Ja ti nekak u zadnje vreme gledam ko je u životu zaslužil kolko kapi moga znoja..... znam da to ne valja....

No svojevremeno je Zadarska Dalmatinska banka imala dobru reklamu a glasila je ovako. " Prave vrijednosti ,vrednuje vrijeme ",tako i u vrtu, i na njivi i u štali itd.
Ima jedna izreka koju sam čul u jednoj meni dragoj zemlji bivše države, a ona glasi:
"Zaboraviti kako kopati zemlju i obrađivati tlo znači zaboraviti sebe"

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,190
@Marko1986 nemoj se uopce zamarati s tim...svakodnevno dobivam takve komentare...kak mi se da? Kolko to vremena treba za to? Kak stignem to?
Meni je dovoljno da znam kaj jedem, najvise da znam kaj mi klinac jede, a pogotovo kad sam pita: tata, a je to nase, domace? Pozabim sve, kolko smo se nadelali, doslovno ubili od posla...
A po drugoj strani tak se lijepo rijesis svega stresa dok kopas po vrtu..kaj si bolje srdit bolje tuces s motikom 🤣
I da, ispadamo budale na kraju, jer uvijek proizvedem puno vise nego nam treba i onda dijelimo kaj imamo viska...nitko nebude odbil...ajd netko bar zna pitati, kaj sam duzan?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,470
Teta JO, je za mene bila osoba par exelans ovog foruma,, od nje su mnogi forumaši dobili prave savjete,, pogotovu u plasteničkoj proizvodnji,, osoba je koja nije imala dlake na jeziku,,,ti znaš onomad one naše zezancije na forumu,,, tog sada malo ima,,baš lično da pitam,,, pošto nemam nikakvog kontakta,,, nema je na forumu već ihhhhaaaj ,,,,znaš li jeli tu među nama,, pretpostavljam da one novce, kako vi kažete s kupe a mi kažemo s kamare troši obilazeći svjezske desinacije
I ne samo savjete, puno više od savjeta....... šteta kaj se ta ekipa raspala...... i nikad više takve ne bude ekipe ni zezancije.... danas je rat ako slučajno imaš drugo mišljenje.....
I treba da ih troši, zaslužila je, sam nek ih zdravlje posluži (y)

Na vrh