Ona baba iz Belice, jel????
Cujem da imate viska plavih baklji u selu pa ce vas s njima docekat 😆Ekspedicija gaska, gasira lagano via Kroatien 🥰🥰
Ne da mi se, normalno da mi se ne da. Pogotovo kad treba delati.Decki, samo da vas pitam 2 pitanja vezano za vase vrtove, koje meni postavljaju moji susjedi, kumovi, suseljani i ostali, da vidim odgovor.
Prvo pitanje " kak ti se da zajebavati s tim?"
Drugo pitaje " kak ti se to isplati?"
Teta JO, je za mene bila osoba par exelans ovog foruma,, od nje su mnogi forumaši dobili prave savjete,, pogotovu u plasteničkoj proizvodnji,, osoba je koja nije imala dlake na jeziku,,,ti znaš onomad one naše zezancije na forumu,,, tog sada malo ima,,baš lično da pitam,,, pošto nemam nikakvog kontakta,,, nema je na forumu već ihhhhaaaj ,,,,znaš li jeli tu među nama,, pretpostavljam da one novce, kako vi kažete s kupe a mi kažemo s kamare troši obilazeći svjezske desinacije
E tu ti leži problem,lako oni tebe zajebavaju dok im daješ đabeni jedan nije odbil glavu salate, ili par kila mladog krumpira ili komad mesa
Jednostavno mi se da,volim, želim, cijenim.Prvo pitanje " kak ti se da zajebavati s tim?"
Kratkoročno sigurno ne,ali dugoročno sigurno 100%sam siguran.Drugo pitaje " kak ti se to isplati?"
Zato kaj si "bedaček" (bez uvrede, u pozitivnom smislu)Gospon Muha i ostali decki, sve ja to znam, ali nikak mi ne ide u glavu kak mi se jos rugaju i zajebavaju, a ni jedan nije odbil glavu salate, ili par kila mladog krumpira ili komad mesa
Ima jedna izreka koju sam čul u jednoj meni dragoj zemlji bivše države, a ona glasi:No svojevremeno je Zadarska Dalmatinska banka imala dobru reklamu a glasila je ovako. " Prave vrijednosti ,vrednuje vrijeme ",tako i u vrtu, i na njivi i u štali itd.
I ne samo savjete, puno više od savjeta....... šteta kaj se ta ekipa raspala...... i nikad više takve ne bude ekipe ni zezancije.... danas je rat ako slučajno imaš drugo mišljenje.....Teta JO, je za mene bila osoba par exelans ovog foruma,, od nje su mnogi forumaši dobili prave savjete,, pogotovu u plasteničkoj proizvodnji,, osoba je koja nije imala dlake na jeziku,,,ti znaš onomad one naše zezancije na forumu,,, tog sada malo ima,,baš lično da pitam,,, pošto nemam nikakvog kontakta,,, nema je na forumu već ihhhhaaaj ,,,,znaš li jeli tu među nama,, pretpostavljam da one novce, kako vi kažete s kupe a mi kažemo s kamare troši obilazeći svjezske desinacije