• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,507
Dal Bog da si u pravu...
... ali nisam ono bez veze napisal...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,517
Razmemo se mi dva ovaj put ko retko kad, nisam ni ja bez veze navodne znakove stavil ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,517
Danas bum probal promjeniti daske na ovoj prikolici jer žito iz pozadine slike je več opako žuto pa ako ga onaj gore ne požanje da imam u čemu otpeljati u skladište.
Trebalo bi ju pofarbati, ali vruče je, strah me da se bu farba prebrzo stezala :giggle:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,517
Aha, bude, samo kad kad nikam ne stigne...
Vidiš da još ispod ima stabljika kukuruze koje su se zabile u šasiju od prije dve leta kad se nudil da bu pomagal :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,517
Kak to obično bude ne smrdi dok ne dirneš, tak sam i ja skužil da su mehanizmi od kočnica totalno pohrđali pa sam iskoristil priliku da ih podmažem kao i sajle.

Najnoviji postovi

Na vrh