• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,952
E u agro modusu ima svega lijepoga... Gledao sam koplja da si uzmem za jesen i proljeće za malo dublju obradu...

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,756
A ja tačnije 23 juna u prvim satima iza ponoći,prije pet dana isto pomagao junici da na svijet donese prvo tele,, štala mi je udaljena od kuće nekih 300 metara,, sreća ubacio sam dvije kamere u štalu pa mi je milion puta lakše,, evo i mlade mame sa telkom,
View attachment 82982
Večeras sam,,debelo tužan,,ova mala slatka telka,, je večeras izgubila borbu sa životom,,veterinari su pokušali sve,,al nije bilo pomoći,,iii što je još gore ide borba za za mamu,,dobila je mastitis, upalu vimena , već tri terapije mijenjamo,, upala nepada,,a temperatura raste,, večeras je bilo 40,2,,nažalost,,,mojuu,,,iskreno tipkam,a suze mi teku,,,

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,952
Ne. Zadnji puta ja prije 3 godine podrivao.

1.prolazak kroz red 3. Sporom da pokidam gornji upeknuti beton

2. Prolazak kroz red 4. Sporom nekih 15cm dubine da lijepo obradi

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,224
Jesi onda kupil gruber ili se još premišljaš? Ono dok si sve napraviš, pa onda nisi zadovoljan :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh