• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,392
Negde smo se onda mimoišli. Meni je trebalo od 10 do 18 od vž do Murtera. S tim da sam se na Otočac skinul jer smo stajali na mjestu iz meni nepoznatog razloga i na Perušić se vratil na autocestu. Sreća kaj sam stajal toćno kod izlaza Otočac pa sam mogel van. Ludo ,nezaboravno i ne ponovilo se
Ti si bil onda malo iza mene..mislim da ste stajali jer je nekih pol sata poslije kak mi prosli bila nesreca u tunelu plasina...
Ste isli prek Luckog? Kolko vam je trebalo? Ja sam otisel na Zg istok kroz grad, do Jaske...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
835
Ujutro u 2.45 probudil moje uspavane cure, oko 3.15 krenuli iz N.Marofa, prije 8.00 bili u lidlu Biograd. Bila gužva al je išlo 90-110 obje trake. Malo brže od kamiona al je išlo. Bitno da se nitko ne streska. Treba uzeti u obzir da puno turista kreće puno ranije i već su tu pri izmaku snaga pa se kilavi al ja kad idem na odmor, ne sekiram se previše. Isključim se i ko ga šljivi. Naravno, u vožnji pazim na razmak i polefko.
Sinek mi je krenul u 5 za Pag , došli tek oko 14.00...nikud nikam im išlo tih 2 h kasnije iza nas

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,782
Koliko vidim vi se skidate gde stignete. Ja sam se pak skinul vu podrumu jer sam mislil da sem vu spavaći sobi. Dobro je kaj vu podrumu nije bilo jako prometno jer žena baš često tu ne zalazi. Sretno svima koji ste na godišnjem i čuvajte se najvećeg zla - dehidracije. :ppozdrav:

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,392
@llmb0611 je,na Lučko smo išli. Vuru i pol v koloni. I onda sam 1 vuru stal na odmoroštu Desinec jer je bilo metar po metar ko i prije naplatnih
Zato sam ja na Zg istok usel i prek cijelog Zagreba...jer sam videl kaj je na Luckom...nebrem u koloni trpeti...rade se 40-50 vozim po staroj cesti nego da stojim na autocesti...

Na vrh