• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,710
Vi kad se izorganizirate meni samo javite i ja doletim do Benkovca.

• Like
Reactions: ZJ

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,244
Postoje obilaze cestice prek kojih dojde na sredinu sajma ;)

Istina, vjerojatno ih se ne bi ni sjećal više, kak sam davno tam bil...
Tako je mene Vice izvozao kad smo išli na sajam, sim pa tam i došli prečicom do sajma

• Like
Reactions: ZJ

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,442
Zalosno, ali znam.mjesto di su decki skocili...odvodni kanal HE Dubrave nije mjesto za to...jasno mi je, mladost ludost...ali ovaj je ipak imal 38 g.

• Tužno
Reactions: H&S

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
881
danas Ugljan Pašman
Ček malo, čekal si da se ja maknem? 🤨
Ja jučer napustil nakon 8 dana. Ufff, bilo je dobro, ima tam mjesta za istraživanje a nema gužve neke.
Drugu godinu očekujem par savjeta za Dugi Otok. Ako nas Bog dragi poživi...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,710
Pa nisam čekal, takav mi je bil raspored za danas.
Uvijek ima napredka za istraživanje, a i meni se sviđa kaj nema gužve. Plaže su ok, a ja sam se danas kupal na ovoj.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
881
Samo ti piči, šalim se ja, al bilo bi mi drago da smo se negde trefili i popili pićence.
Mene ( i moju miljenicu ) ovakve plaže privlače poput magneta. Buć u vodu , odmah dubina, čisto kristalno more, skoro pa sami na plaži. Južna strana otoka poslije bure. Raj za ronjenje 1000020189.jpg
1000020234.jpg

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,251
Pa nisam čekal, takav mi je bil raspored za danas.
Uvijek ima napredka za istraživanje, a i meni se sviđa kaj nema gužve. Plaže su ok, a ja sam se danas kupal na ovoj.

Jel to Ždrelac?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,710
Samo ti piči, šalim se ja, al bilo bi mi drago da smo se negde trefili i popili pićence.
Mene ( i moju miljenicu ) ovakve plaže privlače poput magneta. Buć u vodu , odmah dubina, čisto kristalno more, skoro pa sami na plaži. Južna strana otoka poslije bure. Raj za ronjenje View attachment 84407
View attachment 84406
Bumo, nismo si mi ni doma daleko.
I ja obožavam plaže gde nema nikoga, ali ovakve hridine baš i ne.
Još bi ja i uskočil, ali kak van....

Jel to Ždrelac?
Lučina Pašman.

Najnoviji postovi

Na vrh