• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,510
Koliko je to otprilike vremena,sa prvim?

Ma skupe su te četkice jer se kupuju sa regulatorom napona,koji je ionako ispravan,ne sjećam se točno,ali mislim da su bile oko 600 kn,na kraju sam kod lokalnog autoelektričara uzeo samo četkice i zalemio za 50 kn,evo auto prešao još 100 000 bez greške radi
Mojem tati je to crklo u sloveniji u vrijeme korone,zove on mene,nije mu auto više htio upaliti na benzinskoj nakon kaj je natankao
Ja nemogu do njega jer nisam tada bio cijepljen,i ne puštaju preko granice
I reko idem pa do kuda stignem,i stigo je doma cca 30 min sa dosta praznim akumulatorom,onda alternator na komade ,nove četkice,akumulator na punjenje i gasss

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,990
Ja si radije u auto metnem kliješta i dodatni vatrogasni aparat nego akumulator,jer kad se zapali alternator sa akumulatorom ga nebum zgasil.

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
1,001
Meni je plovak najdrazi nacin ribolova.. mi smo klenove pecali na bolonjez, na skakavca. Isto tako lagani plovak i pokusavas ga drzati pored stroma, prst na najlonu i gustanju nema kraja.. cak samo tako pecali o bez plovka, samo pustis da struja nosi skakvca i koncentracija i jaka kontra.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,010
Višnja i kukuruz padne na dno brzo, tako da mora biti mali plovak gram ili dva. Struja polako vrti kolo i samo palcom blokiraš za kontru. Onda možeš pustiti prilično da ga nosi struja. Mani je gusþ kad uzima na 20 metara pa onda povlačiš.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,055
Put putujem...

Iako nakon ove plate sam više za krevet.. Ali još 5 sati ćemo nekako 🤣
1000042501-jpg.84491
1000042468.jpg

Prilozi

• 1000042501.jpg
    1000042501.jpg
    52.2 KB · Pregleda: 47

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,865
Bu, bu, samo se treba još male strpjeti. Barem su tak rekli prije izbora. Ja im vjerujem, ipak su to ljudi od reči. Ako su zbrinuli bartulicu i penavu onda bi mogli i mi ve dojti na red.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,734
Ja sam danas usprkos vručini ubacil ove dvije nove vrste smokava u zemlju pa možda prežive.
Neznam jel bi bilo dobro vrh im skratiti ili radije ovak ostaviti?

Najnoviji postovi

Na vrh