• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,271
@MUHA "sunce ti tvoje", pa kaj smo misliš svi mi klečavci koji mole svaku prvu subotu po trgovima.
To ne da je normalnim HR biskupima smiješno nego i samome dragom Bogu u kojeg neki još vjerujemo. 😇🙃 Čitaj između redova molim te, da zezam te. Ima uvijek jako puno atraktivnih programa, izvođača iz pola EU, nadasve su atraktivne cure, žene na štulama, s pratnjom u raskošnim kostimima. Španciraju se ulicama središta grada, u predvečerje, u pratnji atraktivnih muzičara. Spektakl, besplatan, sam tak gledati i uživati. (Ja ti nebrem klečati, niti dok na kosilici moram nož nabrusiti, ode moje koljeno " k vragu", nebitno). Špancirfest nudi jako puno sadržaja, samo ih treba besplatno, šetnjom uživati. Dojdi i ti!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,894
Je i v Kc je započel Renesansni festival. Tema je alkemija i coprije. Baš bum išel pogledati, možda doznam kak su onda proizvodili vino bez grozdja.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,749
... Tema je alkemija i coprije. Baš bum išel pogledati, možda doznam kak su onda proizvodili vino bez grozdja.
Ne trebaš v KC.
Rajši odi v Zelinu, tam buš to videl v živo jer tam i dan danas to tam tak delaju :ROFLMAO:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,770
Je i v Kc je započel Renesansni festival. Tema je alkemija i coprije. Baš bum išel pogledati, možda doznam kak su onda proizvodili vino bez grozdja.
Gledaj samo da ubodeš pravi recept jer pravo vino je najlukavija pijača.
Kad sediš ništ se ne dešava, ali kad ustaneš sve ide za tobom. Stol, stolci, zavjese, namještaj.... čitava soba.
E to je recept.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,271
@MUHA Tak je najpametnije, da se ja stignem i morem snajti 😇🙃, da rezerviram negdi blizu centra stolce i stol, de se skupa ponudimo z paštetom i coctom, ali ak Bog da i nečim "običnim z varaždinskim štihom...". Trenutno mi mozak ne funkcionira, jer pripremamo supruga i ja za sutra nekakvo druženje, pri nam "Na našem malenom brijegu", a čim ja moram nekaj konstruktivno delati, zbogom moja pamet.
Je tak je, pametno je reči dan prije, da bar po gradu paučine ščistimo 🙃😇🤣🥂

Na vrh