• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,287
Što smo radili, u subotu pred večer, v našim goricama. (Nemojte sad pitati zakaj nisam slike objavil odmah, ili jučer, ili... evo objavljujem 😇🤣 znači ipak se dogodilo. Face nisu bitne, složite se samnom, ali bilo je svega po malo).

Slike zakačim tak kak jedino morem, po negdašnjem i starinski, ili ih više neznam deti, ili mi forum neda...

Prilozi

• 20250823_165615.jpg
    20250823_165615.jpg
    72 KB · Pregleda: 38
  • 20250823_170402.jpg
    20250823_170402.jpg
    59.4 KB · Pregleda: 38
  • Screenshot_20250825_164258_Gallery.jpg
    Screenshot_20250825_164258_Gallery.jpg
    37.1 KB · Pregleda: 38

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,287
Lijepo to izgleda, samo mi se nekak čini da ima premalo čaša. :ppozdrav:
Kod nas nikada ne može biti premalo čaša / kupica.
Uvijek su nekakvi štrajkaši: kao ne smijem više piti jer vozim, ili baš sam na antibioticima itd.
Bez brige "glažuvinja ima", mislim kupici, čaši, kak kome paše, nego nema dosta "pravih" potrošači 😇🤣🙃🥂

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,103
Ne grijemo se više na drva. A i da se grijemo ima džaba drva samo treba lancola, mješavine i znoja.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,155
Imao sam taj problem pod nadstrešnicom.

Neopitroid za prskanje djeluje... Onak.. Djeluje

Najbolje mi se pokazalo boca neka veća (od Cole 2l). Odreže kad krene suženje prema čepu. Rupe za špagu, unutra malo piva i šećera...

Doslovno na kile osa I stršljenova mrtvo unutra.

Znači dok nisam probao nisam vjerovao. S čim god da sam prskao ih je uvijek bilo. Ovo ih je sve potamanilo.

Evo s neta slika

View attachment 83587
Broj osa je kod nas izmakao kontroli. Potrošio sam dva spreja baš za ose/stršljene i dva brake cleanera, svaki puta predvečer kad skoro padne mrak, popadalo ih je sigurno 300-400 komada. Poslije sam usisavačem pohvatao barem 100, ali ne mogu do svakog gnijezda. Onda sam na strateška mjesta postavio pet boca s nekih 1,5 dcl piva, žlicom šećera i žlicom octa i u tjedan dana jedva da ima 10-ak osa u svakoj boci. Vidim da ih masa i dalje leti, praktički ne mogu u podrum koliko ih ima u strehi. Što dalje?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,161
Na izlazu iz terase jedno 1m iznad glave ulijeću stršljeni u svoje prebivalište.
Ne smetm ja njima niti oni meni!

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,794
Na izlazu iz terase jedno 1m iznad glave ulijeću stršljeni u svoje prebivalište.
Ne smetm ja njima niti oni meni!
Nisi ti njih iznerviro,, kao ja,, okruglo prije pet godina,, u noćnim satima sam se zadržo u podrumu,,zna se i zbog čega , u blizini na par metara ima stari orah u kojem su stršljeni imali gnijezdo,, iznad vrata je bila sijalica sa wolframovom niti,, ona ih je razbijesnila,, ja izlazim iz podruma kad ono atentat,, dva su me zveknula u tjeme gdje nemam kose,, sreća pa u glavu,,,sutri dan sam im familiju uništio,,

Najnoviji postovi

Na vrh