• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
934
Jutro radni narode.
Ja od jučer navečer stojim, autoput zatvoren prije Wurzburga, ne mogu po obilasku jer sam previsok 30 cm. Nema dalje . Bemti dojčland i njihove štrase.
Ali, bar sam na autohofu, ko ga hebe, nije prvi a ni zadnji put, nažalost... 1000022471.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,830
Znam da mnogi se neće složiti sa mnom,,, al od mene ono najiskrenije,, ljepša je ova priroda,, sto puta da nije ove skalamerije u ovoj lijepoj šumi,,
Slažem se u potpunosti sa tobom. I sam sam komentiral da iduče godine treba posebnu stazu napraviti daleko od civilzacije za ove dizelaše jer njihov dim se vidi dok kod benzinaca miriši.

Ima tome 4-5 let kad su izjavili da su krave največi zagađivači pa se to malo utišalo kad su ogladneli.
Srečom pa je tak inače bi ne neko mogel setiti da tvoj vuneni kad se peče zagađuje okoliš (y)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,830
Jeste imeli pravu uživanciju. Vjerojatno baš kak ste zamislili. (y)
Kaj je ovaj izvan staze doletel med drevje? Nigde nič zgaženoga ne vidim.
Taj je ostatku ekipe pokazal da on ne mora čekati red u blatu več da on može uz pomoč centralnog vitla na nagib kojim oni ne mogu proči.
Vidiš sajlu na slici.
Trake nema, tak da je staza tam gde imaš muda proči a ne gde si je organizator zamislil ;)

Najnoviji postovi

Na vrh