• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,999
Nekak ti ne vjerujem iz priloženog kaj sam videl na forumu od tvojih radova.....
Mislim da bi ti bil veči problem kotač na kamionu otpustiti, a gde tek zamjeniti ga.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,006
Nekak ti ne vjerujem iz priloženog kaj sam videl na forumu od tvojih radova.....
Iz tvojih usta u Božje uši, ali kad vidim zupčanike počne me stepati:rolleyes:
..i samo molim Bogeka da ih nebudem trebal gledati uživo na onom svojem krampovju:ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,999
ali kad vidim zupčanike počne me stepati
Ma je, moj jedini savjet ti je prste k sebi pogotovo ako imaš gledaoce koji bi vrteli tam negde za osovinu....
Nije to ništ specijalno kaj nebi znal složiti čovek kaj nema visoke škole....

Kad smo več kod toga, znam šofera kaj je hidraulik slagal ali mu nije išlo, onda je zval ispomoč koja se prvo setila mene.... kud če suza nek na oko..... Moji savjeti nisu pomogli, šoferu je hitno trebal traktor, ispomoč nije imala cajta, ja nisam htel na teren iti, a ni u ludilu nisam pristajal da mi tu nakaradu na dvor voze.....
E onda su našli hidrauličara koji bi im to složil ali bez knjige nezna od kud bi krenul.
Onda su me prevarili pa sam im poslal radionički, ali nije ni on pomogel..... poslije je navodno to neki s ključem 13 rešil za par minuta....
Hoču reči, ja vjerujem u tebe, a nedaj Bog da ti bu trebalo jer ti u svoje krampe više nemaš kaj novo deti:ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh