Ja bi prije na mesec z biciklom došel nego skužil tu neki kvarnašel sam ga.
Iz tvojih usta u Božje uši, ali kad vidim zupčanike počne me stepatiNekak ti ne vjerujem iz priloženog kaj sam videl na forumu od tvojih radova.....
Ma je, moj jedini savjet ti je prste k sebi pogotovo ako imaš gledaoce koji bi vrteli tam negde za osovinu....ali kad vidim zupčanike počne me stepati
Bar ti je zahod blizu 😆
Da nije Ursusa imaoa ni u ludilu nisam pristajal da mi tu nakaradu na dvor voze..
Majke ti stara pa kaj je to za proizvođača? Pa taj je jači od mene? Kulike pak taj pobira poticaja?E, a danas, danas sam radil svašta ali uz to sam imal i jutarnju posjetu.
Došel je forumski kolega sa poklonom ko i svake godine. Čim je zval da bu došel ja sam znal da nebu došel praznih ruku.
Tak i bi, pokucal je nogom jer su mu ruke bile zauzete.
Znamo da dobija poticaje za tri lješnjaka na kojima ubere dve kante od Jupola.
Ali pogledajte kolko je on meni donesel, kante sam moral od suseda posuditi, nemam ih tolko pri hiži.
Jednostavno više nije materijala bilo.
Ja sam siguran da je on od viška love kaj je dobil kroz poticaje negde nadokupil samo da meni pokloni.
Neznam kak bum mu se odužil, ali ako nebu druge bum se načubil na njega....
Fala mu, i ako ko zna kakvog nakupca ja bi prodal jedno dve, tri kante
Naravno, @lijeskakc ni riječi...
![]()
De?što se pak tu radi?????
E to je jaran i po,, red je da ga i ti odvedeš u svoj podrum,,, hmmmm,,, ako niste još tamo,,E, a danas, danas sam radil svašta ali uz to sam imal i jutarnju posjetu.
Došel je forumski kolega sa poklonom ko i svake godine. Čim je zval da bu došel ja sam znal da nebu došel praznih ruku.
Tak i bi, pokucal je nogom jer su mu ruke bile zauzete.
Znamo da dobija poticaje za tri lješnjaka na kojima ubere dve kante od Jupola.
Ali pogledajte kolko je on meni donesel, kante sam moral od suseda posuditi, nemam ih tolko pri hiži.
Jednostavno više nije materijala bilo.
Ja sam siguran da je on od viška love kaj je dobil kroz poticaje negde nadokupil samo da meni pokloni.
Neznam kak bum mu se odužil, ali ako nebu druge bum se načubil na njega....
Fala mu, i ako ko zna kakvog nakupca ja bi prodal jedno dve, tri kante
Naravno, @lijeskakc ni riječi...
![]()