• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,051
Stara škola. Nekad smo po zimi spilili cjepanic za tjedan do dva, a onda kalali dnevno na sitno za šparet, koliko je trebalo. Prilagodili smo se neimanju prostora za skladištenje pod krovom, a usput smo se svaki dan 2x zagrijali od istih drv.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,623
Moja su skalana na vrtu, slozena kolko mi treba za ovu zimu. Sad ih pilim i u drvarnicu na suho...a imam jos trupce za kalati za drugu zimu...grijal bum se cijelo zimu sigurno 🤣🤣

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,050
Koristimo stiskalicu za češnjak. Za na malo je odlična. U jednoj turi obično očistimo 65-70 dkg. 15 dkg se odzeme za grickanje, a ostatak je taman za pol gibanice. :love:
Probal sam ali me stari skoro utamanil, jer kad je medved stisnul stiskalica je bila u 3 dijela.

Meni je ovo s ključem super. Stavim par šaka na trček, ključem lovim po jednog i odmjerenim udarcima prikladnog čekiča lomim ljusku i odmah ga istim ključem ubacujem u Jupolku. Ovijek su mi obje ruke zauzete, a treče mi ne treba.
Da nema ključa i da je veči čekić najvjerojatnije bi odmah imal Nutelu ili sličan namaz od lješnjaka.

Za sad ima ovoliko minus ono kaj smo poklopali.
@ZJ ima opet i za tebe ako trebaš frtalj kante?

A ovaj duplič sam spasil, njega bum zalepil na prikladno mjesto. Kad se ljepilo posuši bude i slika.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,133
Daj nekaj teže. Npr. čije se vino toči? Ili koliko je vina gazda pripremil? Ili npr. za kaj je tako puno sokova na stolu, a malo vina?
Dobar provod i od mene.

Najnoviji postovi

Na vrh