• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,069
@ZJ od kud ti ta informacija?

A ako je točna i ako je tam stvarno centar svijeta ovoj našoj kugli se ne piše dobro....

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,857
Ima par dana 🤣🤣 Ovaj je po brzom postupku jer treba na tehnički ovaj tjedan, onda ćemo tebe, ti si već odjavljen, ne žuriš. 😂

Mada, mislim da će i ovaj na odjavu kad gazdi izrecitiram što bi sve trebalo, a bez čega sve ne može. 🙈😅 Već je rekao, ako mu se ne isplati, ide pazariti drugi...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,069
Čovek je čudo, živiš i učiš. svaki dan si sve pametniji i na kraju umreš kak največi bedak.
Tak je i mene jedan stari bedak naučil kak skinuti kožicu sa lješnjaka da bi bili ukusniji.
Koji je to miris kod pečenja, to ova televizija nemre prenesti, to se mora osjetiti.
Nikad mi radiona nije tak lepo mirisala, čak ni kad je u njoj bil onaj mirisni traktor.

A to sam malo spekel kaj bumo ja i moja osica u ove zimske dane malo zobali pred televizorom prije nego spat pemo....
@lijeskakc ako bude rezultata ostavljaj sadnice :LOL:

Najnoviji postovi

Na vrh