• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,076
Čkomi, dobro je dok je samo brojil pločice…zamisli da je je moral odgovarati na pitanja tipa; kak mi ovo zgleda, jel bolja ova od ove druge… :ROFLMAO:
Ne sekiraj se,to bu ju zutra vozil mijenjat. Srećen je kaj je denes praznik 🤣

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,071
A kaj se zapravo dogodilo tam?
Nekom treba plac za elitne stanove?

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,421
Tak je kad se pozar s 15tog kata prosiri do prizemlja kroz ventilaciju....vatra ide prema dolje po zakonu termodinamike ako u ventilaciju tocis benzin....
Svi smo mi glupi...

• Like
Reactions: ZJ

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,445
Iiii, grom kresnuo u 15 kat, oni što su se kresali imali su upaljeno svijetlo.
Ma sve je to zbog neispravnih elek.instslacija jer su zaboravili ugraditi osigurače.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,390
Tak je kad se pozar s 15tog kata prosiri do prizemlja kroz ventilaciju....vatra ide prema dolje po zakonu termodinamike ako u ventilaciju tocis benzin....
Svi smo mi glupi...
Vatra se spustila po ventilaciji dok su vatrogasci već bili unutra, znači došla im vatra pod noge. Oćeš reći da je neko potpaljival dok su vatrogasci bili tam?....a moguć je slučaj spuštanja vatre jer je zgrada imala onaj sistem tlačnih cijevi prek kojih su u piksama razmjenjivali dokumente, tak da ne treba brzati sa zaključcima.

Najnoviji postovi

Na vrh