• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,860
Moja sreća,,i neznam što je to,,AL,,tolko sam uznapredovo u informatici,,, po meni ,Al,, je hemijska oznaka za element aluminijum,, po Mendeljevom sistemu,, a ostalo sve, boli me ona stvar,,, nekad je bolje i manje znati,,,,,,,,

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,501
@llmb0611 "gušti su gušti" to je fina pauza na tvojem poslu u prirodi, uživaj i na poslu i u svakom trenutku svojega vremena, sad dok imaš prilika i dok si mlad.

(Ja se vrlo rado sjetim nekih naših "radničkih pauzi" ne u menzi nego u kotlovnici. Ko je kaj imal i mogel donesti je donesel od doma, kotlovničar u smjeni je nabral i složil regača za šalatu, skuhal kobasice, donesel kruh z menze... Mladi regač z črnim uljem za šalatu, domači špek i domače kobasice, ili u vrijeme kolinja friški čvarki, prezvuršt, pečene čurke z krumpirom, gemišt, dva na brzaka i svi gas natrag na posel. Bili smo "ekipa smrti" nezaboravno.)
🥂

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,725
Sve je dns islo bas za k... od jucer jos...nekaj nas bas pocelo zahebavati na tom gradilistu...i otisel nam.je cijeli dan k vragu zbog kvara na jednom stroju...i onda sam ja rekel ako smo vec potrosili dan za nist onda bumo ga potrosili do kraja...tak da smo si malo slozili jesti, malo piti, nekaj sitno napravili kaj mogli i doma...

Najnoviji postovi

Na vrh