• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,863
Moja sreća,,i neznam što je to,,AL,,tolko sam uznapredovo u informatici,,, po meni ,Al,, je hemijska oznaka za element aluminijum,, po Mendeljevom sistemu,, a ostalo sve, boli me ona stvar,,, nekad je bolje i manje znati,,,,,,,,

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,509
@llmb0611 "gušti su gušti" to je fina pauza na tvojem poslu u prirodi, uživaj i na poslu i u svakom trenutku svojega vremena, sad dok imaš prilika i dok si mlad.

(Ja se vrlo rado sjetim nekih naših "radničkih pauzi" ne u menzi nego u kotlovnici. Ko je kaj imal i mogel donesti je donesel od doma, kotlovničar u smjeni je nabral i složil regača za šalatu, skuhal kobasice, donesel kruh z menze... Mladi regač z črnim uljem za šalatu, domači špek i domače kobasice, ili u vrijeme kolinja friški čvarki, prezvuršt, pečene čurke z krumpirom, gemišt, dva na brzaka i svi gas natrag na posel. Bili smo "ekipa smrti" nezaboravno.)
🥂

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,725
Sve je dns islo bas za k... od jucer jos...nekaj nas bas pocelo zahebavati na tom gradilistu...i otisel nam.je cijeli dan k vragu zbog kvara na jednom stroju...i onda sam ja rekel ako smo vec potrosili dan za nist onda bumo ga potrosili do kraja...tak da smo si malo slozili jesti, malo piti, nekaj sitno napravili kaj mogli i doma...

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,436
Danas sam mozda spasio nekome zivot.
Na autocesti sam vidio da ce sa Krone prikolice slepera uskoro otpasti bocni branik sa oplatom.
Po mojoj procjeni nesto ispod 100 kila zeljeza.
Padom pod kotace prevrnuo bi se sleper i pobrao nekoga, a ako padne na cestu, samo je nebo granica.
Zaustavio sam sleper sa BIH tablicama, ispricao se vozacu na smetnji i ukazao na problem. Naime, istrulio je nosac i cijeli komad je visio na samo jednoj
strani.
Covjek se zahvalio, ja sam krenuo svojim putem.
Nadam se da je to necime zavezao prije nego je krenuo dalje...

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,863
Danas sam mozda spasio nekome zivot.
Na autocesti sam vidio da ce sa Krone prikolice slepera uskoro otpasti bocni branik sa oplatom.
Po mojoj procjeni nesto ispod 100 kila zeljeza.
Padom pod kotace prevrnuo bi se sleper i pobrao nekoga, a ako padne na cestu, samo je nebo granica.
Zaustavio sam sleper sa BIH tablicama, ispricao se vozacu na smetnji i ukazao na problem. Naime, istrulio je nosac i cijeli komad je visio na samo jednoj
strani.
Covjek se zahvalio, ja sam krenuo svojim putem.
Nadam se da je to necime zavezao prije nego je krenuo dalje...
Sve moguće zahvale ti idu,,al me ovo tangira,,, kamion iz BiH,,, nemoguće da je neispravan,, u ovoj našoj državi teče med i mlijeko, sve se radi po zakonima,i po pravilima,,svih struka,, u ovoj državi,nema kriminala,korupcije,nacionalizma,šovinizma,femicida,iii mnogo toga nema,,,
nije ovo prvi ni zadnji kamion koji je bio neispravan,,pamtimo one scene sa autobusima,, u saobraćajkama,,one scene sa isključivanjem autobusa iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti,,,
Na moju žalost to je u mojoj državi normala,kriminal,mito i korupcija,,
država ko država je među najgorima na svijetu,,, al zemlja ko zemlja,, za mene je najljepša na svijetu,,
P.S. jedan dio teksta je satiričkog sadržaja,,:ppozdrav:

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,408
Evo jedan primjer kad nekome ko je za to zadužen ili bi trebal znati ukazati na zaduženog, kak (ne)reagira i kak su orni u svojem poslu, i dosljedni u korištenju naziva UHLJEB.....
Priča kaže sljedeće, prijatelj ore ovih dana i na koju god stranu krene svugdi odbačeni otpad, kaj po poljima, kaj po putevima. I to je stvarno uzelo maha, jer to nije par vrećica ili nekaj malo, to se kamionima kipa. I prijatelj uzrujan i potaknut tim bezobrazlukom šalje mail nadležnima, pa ak imate volje čitajte prepisku....
IMG-20251203-WA0002.jpg
IMG_20251204_073940.jpg IMG-20251203-WA0010.jpg IMG-20251203-WA0011.jpg

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,273
Ne znam što me više živcira, taj usrani odgovor ili što u potpisu ne piše koji uhljeb je napisao mail.

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
331
Mislim (a to je drek znati) da kamere/snimanje počinitelja neće samo po sebi riješiti problem. Naime, čak i da snimiš počinitelja ili njegovo vozilo upitno je da li to može poslužiti kao dokaz na sudu ili da se na osnovu toga napišu kazne, a u nekom drugom scenariju to snimanje ti se možda i može obiti o glavu. Potrebno je prvo donijeti pravilnike u kojima će biti navedeno da se smije kažnjavati na osnovu snimke, pa tek onda postavljati kamere. Inače sve uzalud. A kako su ovi počinitelji vjerovatno isto tako glasači - teško da će se politika okomiti na njih. Politika voli status-quo i ne vole talasati jer tko zna na koga bi mogli naići u talasanju (a to je dodatni, prilično rizičan posao). Naravno - verbalno - oni su većinom za sve što predlažu građani naročito u predizborno vrijeme, ali u praksi samo gledaju kako će svoj posao/krivnju prebaciti što dalje od sebe. Standardno ponašanje. Sačuvajte komunikaciju, tražite sastanak zabrinutih građana sa nadležnim službama, na terenu. Nemojte od administracije očekivati da će oni sami bilo što poduzeti, osim odgađanja i prebacivanja svega na neku drugu instituciju.
Ako ne pristanu na sastanak sa zabrinutim građanima onda slikati situaciju, pokušati sa javnim glasilima, sakupiti ekipu - pokupiti smeće u prikolicu i sve to onda doslovno iskipati pred vrata odgovornih institucija. To napraviti samo u slučaju da se administracija ogluši na vaše pozive da se problem dugotrajno riješi, prije nego idete na tu varijantu morate imati dokaze u rukama da su se ovi oglušili na problem.

Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,509
@ZGseljak na žalost potpuno razumijem tu Vašu muku. Imao sam takvih scena, događaja i slika puno i previše puno. Na kraju da ostanem u mozgu zdrav, bacio sam "koplje u trnje" i odustao. Ne bi se više primio lokalne politike ni za milijun eura, dio razloga si evo pokazao.
Da "to smo mi i lijepa naša"...

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,408
Najžalosnije je to, kad sam ja jednog frajera ulovil da baca smeće, i pratil ga potajice da vidim ko je i od kud je. Majstor živi 3 sela dalje, a da bi došel do mjesta di je izbacil smeće prošel je uz reciklažno dvorište koje je bilo otvoreno.....
Naravno slikal ga kak gadi put, slikal mu tablicu i sve i poslal na komunalno. Jel su njemu kakvu uplatnicu priložili ne znam, al su drugi dan došli s 3 kamiona i otpeljali cijeli kup smeća kaj je bil tam.
A ovoj uhljebčini želim da Božić provede skupljajući smeće s rukama po javnim gradskim putevima

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,436
Sve moguće zahvale ti idu,,al me ovo tangira,,, kamion iz BiH,,, nemoguće da je neispravan,, u ovoj našoj državi teče med i mlijeko, sve se radi po zakonima,i po pravilima,,svih struka,, u ovoj državi,nema kriminala,korupcije,nacionalizma,šovinizma,femicida,iii mnogo toga nema,,,
nije ovo prvi ni zadnji kamion koji je bio neispravan,,pamtimo one scene sa autobusima,, u saobraćajkama,,one scene sa isključivanjem autobusa iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti,,,
Na moju žalost to je u mojoj državi normala,kriminal,mito i korupcija,,
država ko država je među najgorima na svijetu,,, al zemlja ko zemlja,, za mene je najljepša na svijetu,,
P.S. jedan dio teksta je satiričkog sadržaja,,:ppozdrav:
Nermine, nisam ja nista lose mislio kad sam napisao da je kamion iz BiH.
Samo sam htio poblize opisati svoje iskustvo.
Ne zelim da se vrijedjas ni ti niti itko iz BiH.
U RH nije nista bolja situacija, osim sto bi se mogao naci kamiondzija koji bi me batinom potjerao i rekao da me se ne tice koga ce on ubiti....

Na vrh