• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,169
Istina, kada se bolje pogleda sve je jasno. Pogledao sam na brzaka, moje isprike. Kada ti je jezik brži od mozga.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,463
Nikola ... mucki provokator.

Plus , cim zatopli, zajasi biciklina i vjezbaj koljeno. Kazu da je to najbolja terapija....

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,588
Plus , cim zatopli, zajasi biciklina i vjezbaj koljeno. Kazu da je to najbolja terapija....
Poslije Nove lete idem u toplice, pa mi budu tam' dirigirali, kak bum plesal.
Za bicikla se slažem s prijedlogom.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,588
Danas smo prvo bili čestitari šogorici.
Ujedno smo čekali da kod starije kćerke završi blagoslov kuća, pa da po dogovoru sa zetom idemo u gorice, zaprti i ispustiti vodu iz vodovoda. Zlu ne trebalo.
Išli su s nama (samnom i suprugom) zet i naši dečki unuci. U goricama ima malo više snijega nego u našoj "varaždinskoj grabi". Dečki su se odmah bacili na posao, koturanje gruda snijega 🙂

1000030900.jpg
1000030901.jpg
1000030905.jpg
1000030910.jpg
Sad nas dalje doma čeka nastavak čestitarenja, "i onda neš pil, vražju mater neš pil" je davno pogodil istinu pok. Pajo Kanižaj.

Bože tko če u ovome "naprezanju" (sedi, jedi i pij) opstati 🫣🥂🍷🤣👋.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,405
Imamo u planu u nedjelju da se otisnemo do Varaždina na advent, da li je netko bio da mi kaže kako je tamo, kako i gdje se parkirati?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,771
Mi smo bili na nikolinje i nije bio dozvoljen ulaz u podzemnu garažu a ovak smo jedva našli mjesto za parkiranje, ako idu ovi busevi to je stvarno super jer naći parking u ove dane je nemoguća misija.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,588
Napomena, u nedjelju se na vanjskim, uličnim parkiralištima, u VŽ ne naplačuje parking. U podzemnoj garaži se naplačuje u sve dane.

Da su gužve po gradu i na prilazima jesu. Automobila ima kao blata.

Na vrh