• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,703
IMG_20260120_132841.jpg
Prema cigli vidite koje su dimenzije. Olovo je uliveno u posudu sa rupom u sredini i možda desetak komada natrpani u cijev.
Težina 150 kg

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,630
Prodati lagve? Prije bi pristal da se proda Grenland narančastome.
Osim toga utezi su na traktoru prema potrebi, a ne vozikaju se stalno. To znaju svi stari traktoristi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,562
Prodati lagve? Prije bi pristal da se proda Grenland narančastome.
Osim toga utezi su na traktoru prema potrebi, a ne vozikaju se stalno. To znaju svi stari traktoristi.
Tako je, to znaju svi traktoristi.

Ja nisam traktorista, nikad se nisam ni falil s svojim umječem oko toga. Ko neki.... a nedaj bože savjete daval.

Ali ja znam malo više oko potrebe toga traktora s utezima ko i onaj seronja o potrebama za kaj bi on grendland.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,630
Je, tome traktoru ne budu ni trebali utezi za posel koji mu je namijenjen. Takvo je vreme pa se nemre nikaj drugo delati. Onda je izbor ili delati nekakve dorade/bedastoće ili sa babom gledati turske serije. Malo sam razmislil i zaključil da je bolje švasati i brusiti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,562
Ja bum se radije uz babu grijal nego uz železje ili alkohol.
Sad zaprem ljubimce i mam z rukama na toplo, zima je kak vrag čitav dan

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,562
....a i lagev je bliže :ppozdrav: :hahah:
Sad moram opet tebe pitati, a koga bum drugoga pošto mi je prijatelj Lijeska danas na tapeti.

Znaš zakaj je Lijeski baba naredila da celo vreme fučka dok ide u podrum?
Čak i onda kad si ide kupicu natočiti?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,630
Požirak, požirak. To je ključni organ za nas ljubitelje tekuće problematike. Za vas majstore to je usisna grana.
Kak bi Gretica rekla:¨Ti vrag guta¨.

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,562
Pusti ti staroga mudrijaša. Snimil si je on fučku na mobitel. Stisne play i oblizava se s kupicom. Nije ti on baš od fčera 🤣🤣🤣
Vragi jedni kaj su uz Dravu rasli.... oba.

Požirak, požirak. To je ključni organ za nas ljubitelje tekuće problematike. Za vas majstore to je usisna grana.
Kak bi Gretica rekla:¨Ti vrag guta¨.
A to, to me asocira na pijanca. Znaš ono, gle ga kak se naždrl...

A pozirak bi bila soseda, gleč ju kak pozira

Najnoviji postovi

Na vrh