• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,260
Kad dojde, preseliš temu u automobile, čekam( o ) neku recenziju, pošto imaš hrabar izbor (ako sam dobro pratil)....baš me zanima

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,857
Neka je sa srećom. I ja bi ga rado kupil. Samo kaj nisu sjeli poticaji, voćnjak slabo rodil, nekaj sam para i zakartal, a nekaj se i zapilo. I zato čekam da se karte ponovno podijele pa možda bude više sreće u idućem kolu. :ppozdrav:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,977
Danas sam dobil na čuvanje jednu bebicu.
Opral sam mu nogice i guzicu i omotal ga ako bi ga stislo opet.
Još za navečer dobije dekicu. @tata ne brini, beba je u sigurnim rukama.
Bil je i @ZJ prisutan kad sam mu pelenu stavljal

Opet nešto vanbračno?????:hahah:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,242
Ne vidim dobro, kaj su to buse trave ili je nešto bilo posijano ? Da je mokro to kužim, pri meni još stoji voda a trebam sijati zob

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,275
Pogledam prednju osovinu samea, ono curi ulje na prirubnicu. Ima lufta kaže vlasnik a samo ti izvadi semering i promijeni. Kad ono raspao se ležaj na osovin 20260226_191720.jpg 20260226_201041.jpg 20260226_205117.jpg konusnog zubčanika, lezaj do prirubnice. Skinem prednju vuču sve na delove kad ono ulje bijelo. Voda pomiješana sa uljem i svi ležaji oštečeni na diferencijalu.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,993
To nije ni slično emulziji, to je majoneza koja tokarskom stroju može samo naštetiti.
To ne valja čak ni za hlađenje kod bušenja jer oni kaj mažu s uljem za čas imaju punu radnju plavog dima i poslije hrđavi stroj.
A za pravilnu proizvodnju emulzije za tokarenje u vodu se uljeva koncentrat dok je ovdje bilo obrnuto ;)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,534
To nije ni slično emulziji, to je majoneza koja tokarskom stroju može samo naštetiti
Ma znam, zafrkaval sam se.

Imam i ja friške emulzije, imam i ja friške emulzije
Trebaš?
Kad mi bu trebalo budem nabavil. Fala.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,993
Ma znam, zafrkaval sam se.