• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,546
Iskreno, radije bi negdje posudil sečkaru i napravil sječku od granja; em manje posla, em se iskoristi ko gorivo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,546
A kak nije?
Natrpati na prikolicu, otpeljati, istovariti, nametati na hrpu...i tak nekoliko put, pa onda još i skuriti...

Ovak bi na licu mjesta nametal granje u sječkaru...

Sječku preuzima lokalno komunalno poduzeće.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,477
Ovo je granje od 2 jabuke i 20 šljiva i 6 marelica što imam ispod kuće. Tu ne mogu traktorom. To je samo izvučeno na prijelaz u mladi šljivik. Znači orezao, nazvao ženu na mobitel da ju u subotu vodim na romantično izvlačenje granja. I to je to.

U drugim voćnjacima malčer jede granje...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,850
Ovu zimu grijem se na sječku. Kad odlazim na nekoliko sati onda ubacim nešto krupnije.
Imam dva stroja: jedan na struju i jedan traktorski kojeg tjera TV418

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,546
Onda mam dojdem k tebi po sječkaru.
Ili, još bolje, ti mi ju dopeljaš, skupa z Tomekom...a mam si otpeljaši sječku... ;) :ROFLMAO:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,850
Došel bi ali mi je dozvola na sušenju :hahah:
A Toco nije registriran i nije za vuč stroj od tone i kusur.
A ovaj drugi ti stane u auto, ako bi ga mogli pogoniti oni paneli na krovu!:unsure::hahah:

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,565
A ovaj drugi ti stane u auto, ako bi ga mogli pogoniti oni paneli na krovu!:unsure::hahah:
Au Leee....kaj su te klepili?
Sad bude ducan pretrpan kad nemres do njega

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,546
Fala, nemre taj, mora dizel...neje mi na dvorištu gdje imam struju.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,850
Imam dijelove za sječkalicu, samo ih treba dotjerati i u vrpu, a našel bi se i motor :ppozdrav:
A, znam ... nemaš vremena!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,012
Nema vremena ali ima mjesta u regalu....

Bas me zanima jel bude slika sječkanja granja kod ZJ-a i odvoza u lokalno komunalno.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,012
Ne bu
Tak sam si i mislil, a pital sam zato kaj si jučer rekel da bi ti radije sasječal i pametno iskoritil.
Pa si mislim da ne zaboraviš da imaš priliku na svom granju predloženu teoriju u praksu provesti.

Iskreno, radije bi negdje posudil sečkaru i napravil sječku od granja; em manje posla, em se iskoristi ko gorivo.
i da ne zaboravim.
Jučer si mi rekel da te handrim (podjebavam), tak sam si ja to protumačil.
Ne, ne handrim te, samo ti pokušavam slikovno objasniti kaj ja hoču reči pošto se stručno neznam izražavati ;)

sim ak @lijeskakc ne ispuše Dajca do mene, skup z sečkarom
Kaj, pilu imaš, prikolicu imaš.
Idemo ispuhati oboje do Lijeske, pregledamo komšinice i ako nam se nebu svidelo begamo nazad.
Njemu se pri nama svidelo kak se meni vidi..... da sam barem one škare upotrebil tam gde sam pokazal da treba štucati :hahah:.....

Ja vozim i odgovaram za teret, jer ako buš ti drgljal zarasla bu trava granje

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,546
Pa si čul, da je već neko dvaput "štucal" :ROFLMAO:

Ideja otpeljati lijeski je dobra, samo ne bu stalo na jednu prikolicu...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,012
Ne otpeljati, posuditi sečkaru i onda pozvati komunalce da ekološki zbrinu.
Tak si predložil ako sam ja dobro shvatil ono kaj si napisal.

Najnoviji postovi

Na vrh