• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,584
Samo se ti odmaraj i rehabilitiraj. Ja pretacem po sunčanim i mirnom vremenu. I svaki mjesec na S, i od toga ne odustajem i uvjek mi je vino za klasu bolje od drugih. Iznimka je u mjesecu svibnju. Tu ga ne pretacem.
Bolje..........nego da običaji se zatrnu....

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,192
@sttipa moram te još malo zezati.
Kaj to vidimo ovdje na zumiranoj fotki? De je tu kavi gemišt za rušitelja drvodjelca, ili piva, rakija? Koji ti je vrag, si bil dobro ili nisi?
1000037479.jpg

Ne pitam za Aspen itd.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,192
Samo se ti odmaraj i rehabilitiraj. Ja pretacem po sunčanim i mirnom vremenu. I svaki mjesec na S, i od toga ne odustajem i uvjek mi je vino za klasu bolje od drugih. Iznimka je u mjesecu svibnju. Tu ga ne pretacem.
Bolje..........nego da običaji se zatrnu....
Hm, da, više ne odmaram tjednima, samo dok moram u danu. Lovim se, kak pes svoj rep.
Pusti mene k vragu kam i spadam, nego zakaj preskačeš "svibanj"? Zakaj upražnjavaš te druge mesece na "S", zakaj, kaj dobiš z tim. Opiši prosim razloge i dobitke.
Odmaram i čekam 🥂 🍷

Scukaf

Dobro znana faca
Tu od
31 Sij 2022
Poruka
194
U bivšoj štali, sada alatnici/drvarnici/biciklarniku/spremištu svega i svačega krenuo sam jučer s ponovnim postavljanjem struje (stari kablovi van, kompletno rekreiranje u odnosu kak je bilo postavljeno prije)

Prilozi

• struja.jpg
    struja.jpg
    51.6 KB · Pregleda: 28

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,584
Hm, da, više ne odmaram tjednima, samo dok moram u danu. Lovim se, kak pes svoj rep.
Pusti mene k vragu kam i spadam, nego zakaj preskačeš "svibanj"? Zakaj upražnjavaš te druge mesece na "S", zakaj, kaj dobiš z tim. Opiši prosim razloge i dobitke.
Odmaram i čekam 🥂 🍷
Ma stari moj jos u tebe ima zelje i elana za dva zivota, ovo ti je tek prva polugeneralka... a svibanj, Jebiga u svibnju dodje jagoda u pipu...

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,584
Ah, kaj da ti velim, znaš kad jagoda od grožđa udje u pipu, da vino neide. Eh sad, vino nije da ne ide zbog jagode. To se samo ljepše kaže, jagoda u pipi, vino neide jer smo se dobro družili, jako solili janjce i odojka i jebiga... prazna inoxsica, kaj da ti velim... a isto tako nije bilo opcije u svibnju uzmi tam di nema i stavi tam di ima 😉...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,192
Ah, kaj da ti velim, znaš kad jagoda od grožđa udje u pipu, da vino neide. Eh sad, vino nije da ne ide zbog jagode. To se samo ljepše kaže, jagoda u pipi, vino neide jer smo se dobro družili, jako solili janjce i odojka i jebiga... prazna inoxsica, kaj da ti velim... a isto tako nije bilo opcije u svibnju uzmi tam di nema i stavi tam di ima 😉...
Ahaa, hvala, sad te razumijem. Nema straha, bude i do Božića vina "staroga".
Hvala još jednom za pojašnjenje. 🥂 🍷

Najnoviji postovi

Na vrh