Kaj je m, menga?Pravi pijanci pretaču na slovo m 🤣
Hm, da, više ne odmaram tjednima, samo dok moram u danu. Lovim se, kak pes svoj rep.Samo se ti odmaraj i rehabilitiraj. Ja pretacem po sunčanim i mirnom vremenu. I svaki mjesec na S, i od toga ne odustajem i uvjek mi je vino za klasu bolje od drugih. Iznimka je u mjesecu svibnju. Tu ga ne pretacem.
Bolje..........nego da običaji se zatrnu....
Na malu mešu bereš,na martinje prazne lagve pereš 🤭Kaj je m, menga?
Ma stari moj jos u tebe ima zelje i elana za dva zivota, ovo ti je tek prva polugeneralka... a svibanj, Jebiga u svibnju dodje jagoda u pipu...Hm, da, više ne odmaram tjednima, samo dok moram u danu. Lovim se, kak pes svoj rep.
Pusti mene k vragu kam i spadam, nego zakaj preskačeš "svibanj"? Zakaj upražnjavaš te druge mesece na "S", zakaj, kaj dobiš z tim. Opiši prosim razloge i dobitke.
Odmaram i čekam 🥂 🍷
Rezultat, bas se smanjil.Vino se pretace svaki mjesec koji počinje na S. I ja danas ljencarim
Oprosti ali ne razumijem ovo, molim te pojasni. Samo želim znati 🥂a svibanj, Jebiga u svibnju dodje jagoda u pipu...
Pravo oko svaka cast!!! Rakijica je uvijek prisutna@sttipa moram te još malo zezati.
Kaj to vidimo ovdje na zumiranoj fotki? De je tu kavi gemišt za rušitelja drvodjelca, ili piva, rakija? Koji ti je vrag, si bil dobro ili nisi?
View attachment 89749
Ne pitam za Aspen itd.
Ahaa, hvala, sad te razumijem. Nema straha, bude i do Božića vina "staroga".Ah, kaj da ti velim, znaš kad jagoda od grožđa udje u pipu, da vino neide. Eh sad, vino nije da ne ide zbog jagode. To se samo ljepše kaže, jagoda u pipi, vino neide jer smo se dobro družili, jako solili janjce i odojka i jebiga... prazna inoxsica, kaj da ti velim... a isto tako nije bilo opcije u svibnju uzmi tam di nema i stavi tam di ima 😉...