• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,919
Da, vidim da ima MOS2 u sebi.

To bi pasalo vjv za gornje klizače jer su stalno između teleskopa, a donji vjerujem da su bolji mesingani jer tu teleskop izađe pa se oštri bridovi vraćaju,strah me da tu možda ne bi odvalilo plastiku u tom vraćanju nazad, mada, obrijati rubove pa da lakše sjedne možda bi funkcioniralo.

Vidjet ću ako ne riješim kako mislim, plastika isto igra.

Tenks ju.

Ratar_u_pokušaju

Aktivni član
Tu od
5 Lip 2020
Poruka
113
Eeeee,jebiga,, mislili ste bez nas na svjetsko prvenstvo u fudbalu,,,
Ipak u neku ruku jesmo mali ,, al ipak smo u neku ruku i veliki,,:ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav:
Zemljače dosta ljudi možda još od euforije ne shvaća koliko je ovo veliki podvig. Koliko država se nije uspjelo uopće plasirati na svjetsko prvenstvo. Evo prvi žabari. A nije mala stvar azzure izbaciti!
Mi Hrvati smo u jednu ruku razmaženi jer smo navikli na medalje pa nismo zahvalni na malim stvarima, ali samo prisustvo na ovakvim natjecanjima je uspjeh.
Čestitke nama svima koji imamo za koga navijati na svjetskom i momcima koji su to omogućili.:ppozdrav:
A mi Hrvati u BiH smo sada privilegirani jer imamo dvije repke na svjetskom :LOL::ppozdrav:
Biti ce pravo zanimljivo pratiti svjetsko, ako trump ne pokrene jos koji svjetski rat

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,034
Zemljače dosta ljudi možda još od euforije ne shvaća koliko je ovo veliki podvig. Koliko država se nije uspjelo uopće plasirati na svjetsko prvenstvo. Evo prvi žabari. A nije mala stvar azzure izbaciti!
Mi Hrvati smo u jednu ruku razmaženi jer smo navikli na medalje pa nismo zahvalni na malim stvarima, ali samo prisustvo na ovakvim natjecanjima je uspjeh.
Čestitke nama svima koji imamo za koga navijati na svjetskom i momcima koji su to omogućili.:ppozdrav:
A mi Hrvati u BiH smo sada privilegirani jer imamo dvije repke na svjetskom :LOL::ppozdrav:
Biti ce pravo zanimljivo pratiti svjetsko, ako trump ne pokrene jos koji svjetski rat
Hvala kolege,,ratar,,viduka,,stipa,ivanho i ostali,,,
Nama koji Bi H,,doživljavamo svojom domovinom,,,poslije ovih svijuh turbulentnih dešavanja,,, netreba mnogo toga da ispoljimo ovu nadzemaljsku radost,,,,,netreba nam i netražimo mnogo,, al ovi golobradi mladići,,i među njima,, ovaj ,,,,starkelja Džeko,,, toliko su obradovali naciju,,da nema tu priče,,,
Talijanci su fudbalska velesila,,,četverostruki prvaci svijeta,,
Vjerovatno imaju više fudbalera nego BiH,,stanovnika,,i mi ih izbacimo,,nije mala stvar,,,normalan narod to voli,,želi i tome sa raduje,,,
P.S. samo me jedno brine,,takvi smo kakvi smo,,,sad će biti da očekujemo, da postanemo prvaci svijeta,,:ppozdrav:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,291
Koliko država se nije uspjelo uopće plasirati na svjetsko prvenstvo. Evo prvi žabari. A nije mala stvar azzure izbaciti!
Bilo je tu poslije i scena iz predstave pola ure kulture, svega i koje čega:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,526
A nije fer da su ga zadrkivali.
Ali nek se vesele, rulja ko rulja.
Nemreju oni niš napravit na prvenstvu.
Njima je i ovo veliki uspjeh.
Talijani budu više dobili love kaj su ispali nego ovi kaj se plasirali. Tak da.

Najnoviji postovi

Na vrh