• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,158
Ja gledam preko plota. Nisam siguran da li je to pogled u budućnost?
Kaj se tiče tog pogleda i brige o budućnosti o tome je trebalo razmišljati na prošlim, pretprošlim i onim drugim prijašnjim izborima. Sad imamo to kaj imamo i to je naša budućnost barem još dvije godine. Za utjehu ima i gorih od nas. Nisam siguran gdje, ali ih sigurno ima. Nije dosta samo gledati, treba i djelovati. Tako se rješavaju problemi.
Lee, ako budeš osnival stranku eto i mene u njoj. Učili su me da neke stvari treba dovesti do apsurda da bi se možda desile kakve promjene. Možda.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
677
Još uvijek razmišljam u koju stranku.
Nisam bio u KP pa bih sada mogao ...bar ju osnovati
Jesi li bio član socijalističkog saveza? To je bila ona kvazi-stranka samo da se svijetu prikaže kako i u socijalizmu postoji mogućnost izbora. Naravno kandidati socijalističkog saveza nikada nisu pobjeđivali na 'izborima', ali živjeli su na državnim jaslama, i to prilično dobro. To bi trebalo nekako oživjeti, političku stranku koja je programski, planirano, u vječitoj opoziciji..... a opet mora postojati.

Najnoviji postovi

Na vrh