• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,159
Ja gledam preko plota. Nisam siguran da li je to pogled u budućnost?
Kaj se tiče tog pogleda i brige o budućnosti o tome je trebalo razmišljati na prošlim, pretprošlim i onim drugim prijašnjim izborima. Sad imamo to kaj imamo i to je naša budućnost barem još dvije godine. Za utjehu ima i gorih od nas. Nisam siguran gdje, ali ih sigurno ima. Nije dosta samo gledati, treba i djelovati. Tako se rješavaju problemi.
Lee, ako budeš osnival stranku eto i mene u njoj. Učili su me da neke stvari treba dovesti do apsurda da bi se možda desile kakve promjene. Možda.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
686
Još uvijek razmišljam u koju stranku.
Nisam bio u KP pa bih sada mogao ...bar ju osnovati
Jesi li bio član socijalističkog saveza? To je bila ona kvazi-stranka samo da se svijetu prikaže kako i u socijalizmu postoji mogućnost izbora. Naravno kandidati socijalističkog saveza nikada nisu pobjeđivali na 'izborima', ali živjeli su na državnim jaslama, i to prilično dobro. To bi trebalo nekako oživjeti, političku stranku koja je programski, planirano, u vječitoj opoziciji..... a opet mora postojati.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,284
Svaka čast,,ipak si od riječi,,,a to visoko cijenim,,,hmmm,,mada si sad nekima,,ono turio prst u oko,,(y)
Ja se trudim izvršiti ono kaj sam obečal i ne obečavati ono kaj nebum ili nisam u stanju napraviti.
Znači drž gače, tebi sam obečal upoznavanje ;)

A kaj se ovog drugog tiče.
Ja se od lanjskog Ralya spremam posjetiti muzej staro selo u Kumrovcu i tam ima svašta za vidjeti kaj je meni interesantno.
Sad se to proširilo na 40-tak obnovljenih kuča u kojima se može vidjeti kak je težak bil život Zagorskog seljaka.
Štale, koci, štaglji, spremiša, okučnice, razne radionice, razni zanati, škola.... među svim tim je i Titova kuča, poltička škola i spomenik kojeg sam usput obišel.

Među ostalim to je bil i spomenik Hrvatskoj himni.

Samo selo muzej.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,284
Politička škola koja je nažalost otisla u tri lepe.

Spomenik koji se još drži donekle ali nema ni njemu spasa

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,284
I nema dugo pital si me za sliku Titove kuče kak izgleda danas a kakve je se ti sječaš, za ogradu...
Evo pa da ti barem slikom godine vratim unazad

Ostale slike bum stavil sutra. Dosta putovanja za danas.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,003
Jesi li bio član socijalističkog saveza? To je bila ona kvazi-stranka samo da se svijetu prikaže kako i u socijalizmu postoji mogućnost izbora......
Jedino sam bio dugogodišnji član najstarijeg seoskog DVDa od 1882.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,003
U JNA sam bio predložen u KP, ali "nisam raskrstio sa vjerom".
Dok bi neki dali i .....samo da otiđu kući sa partijskom knjižicom!

• Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh