• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,649
Ako se lijepe spojevi onda je vodootporan. Tako su mi rekli.

Bjelin grupa. Mislim da u trgovinama kod nas nema. Oni ga rade za skandinavsko tržište

dejan.d

Dobro znana faca
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
1,047

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,792
To je transport, a ne ovi fićeki kaj ja vozim 😁
To ti je drek od transporta, jer je lagano, samo kaj je nespretno. ;)
Danac je to sam dopeljal po cesti kamionom, nekoliko put (y)
Pravi prijevoz je gondola...100-tinjak tona i dimenzije koje teško idu kroz tunel ;)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,649
Koliko čujem ne zatvaraju..samo dijele otkaze 😂.

Ali ako imate nekoga u firmi može se dobiti popust na robu...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,649
@sttipa

Pa ti si iz Ogulina? Tamo im je proizvodnja parketa koliko sam skužio.

Ja sam u Vinkovcima pokupio. Ali tu rade namještaj ako sam dobro shvatio.

Inače, šogorica mi je bila veterinarka u ogulinu jedno vrijeme pa sam par puta bio tamo. Lijepo mjesto, dobre šume za varganje 😊 . A kolega mi je radio u pilani tamo.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,649
Bio sam po robu u Vinkovcima i Požegi i znam da tamo samo dio radnika otpuštaju. Kolega mi je u komercijali tamo.

Gdje onda rade podove? Koliko ja znam nisu..

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,588
Znam da je u novinama bilo da u Ogulinu masovno daju otkaze i da će zatvoriti pogon🤔

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,792
Troslojni parket, klik klak postavljanje. Na parketu keramički prah ljepljen epoxy smolom
Ja sam kupil i postavil takav 3-slojni parket, mislim iz Ogulina (doduše samo lakirani)...i rekel bum da je to drek... nježno, osjetljivo, poznaju se spojevi...još smo ga i polakirali nakon montaže (makar kao ne treba).

Jedini pravi parket je pravi parket (20mm), kojega se more pošlajfati kad treba...ovo je skupa zamjena koju moreš samo zamijeniti jer onh 4mm furnira gore, na podlogi od topole i nije Bog zna kaj...

Najnoviji postovi

Na vrh