• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,970
To su te vlasulje koje sada busaju. Toliko je gusta pri zemlji da bi ugasila bilo kakav motor, tu nema pomoći.

Ja sam prvu košnju imao početkom trećeg mjeseca, u dvorištu uvijek nađika u tjedan dana čim dođe sunce da je to za popizdit. Isto, kosilica dušu ispušta, a onda druga dvorišta i ispred kuće, to komotno mjesec dana može stojati, jer neće biti kao ova u dvorištu. Mislim da je gospođa u dvoriptu košena već peti puta, a danas bi mogla biti i šesti...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,363
Gas je do ibera, više ne može😉😂
Ti isto.... daj misli malo.... pije nego odaš tajnu.
Sad ZJ zna da motor nema dost okretaja i sad sljedi ubrzavanje one njegove stajačice i sad opet idučih deset godina nebu kosila.... :hahah:

Nadam se da bu ona silna akz izdržala ko i ono kaj sam pofarbal jer ja više farbal nebum.
Obečal sam ventile još poštelati i ako dobro pamtim to još nisam odradil, ali sam obečal, a iza obečanja stojim.... a ko bi i pamtil kaj je bilo prije 7-8 let...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,617
Sad ZJ zna da motor nema dost okretaja i sad sljedi ubrzavanje one njegove stajačice i sad opet idučih deset godina nebu kosila
Pa nije valjda da je još pod plahtom 🤔

Obečal sam ventile još poštelati
Ja sam na svojoj u 16 god. samo 2x ventili štelao.
Mogao i mojoj malo poštelati ventile, kad si u proputovanju 😉😂

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,363
Pa nije valjda da je još pod plahtom
Ne znam ja.
Ti ZJ-ovi projekti su za mene postali nedostupni ko Titove tajne postorije, to zato jer ga zajebavam, ali bum se potrudil pa nebum više do neke nove prilike

Ja sam na svojoj u 16 god. samo 2x ventili štelao.
Mogao i mojoj malo poštelati ventile, kad si u proputovanju
Nikakav problem, ti samo zakuri pod ražnjom i ja sam odmah na proputovanju

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,363
Aha, mtd-ac, kaj veliš sad?
Ne diraj taj limič ako hočeš da te služi idučih 15 let ili se mjenjaj sa ZJ-om :hahah:

Frenki F3

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,371
Ekipo, jučer došel sa ture i već sutra moram nazad jer su zabrane drugi tjedan, da sad ne davim...
Pa sam sa starom majkom danas otišel do drage klijetičke malo pogledati djedovinu. Malo pokosili ispred, pregledali voćke, vrt...
I tak sam si nekak sel ispred klijeti,na stari stolec i zaklopil oči...i čuješ pčele, osice, bumbare...pa me nekak stegnulo pri srcu...vrag ti peneze i sve ostalo kad ne osjetiš taj mir svaki dan...
A stara mati, kao da zna, samo je čkomela... 1000034220.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,363
Ako vu toj kleti imaš i lagve ja ti znam dobroga pomočnika kaj ti pomogne pjesme otpjevati.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,473
Posljednih par dana se igram po kupaonici. Prije je izgledala ovako:

IMG_20260417_132024.jpg

Sad izgleda ovako:

IMG_20260424_133940.jpg

IMG_20260424_134104.jpg

Još namještaj iskrojiti po mjeri, promijeniti umivaonik, staviti radijator ljestve lijevo da pokrije malo tu instalaciju od mašine, montirati dodatnu WC školjku iza kamere, samo prvo treba skinuti par pločica bez da puknu jer nemam rezervu i staviti druge tepihe.

Ovo je najbolje što sam mogao bez razbijanja pločica i zidova jer za to trenutno nemam vremena i sredstava niti patim od najnovijeg i najmodernijeg, bitno da je funkcionalno, a sad sam dobio i dosta više prostora.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,363
A ja sam danas po dobrom starom običaju najebal. To me onaj gore kažnjava kaj ZJ-a zajebavam..

Kad sam videl kak su ovi konusni šarafi osigurani da se nemreju više odšarafiti ponadal sam se da su unutra zlatni dijelovi.
Ima ko ideju kak da ja provjerim jel ima unutra bogatstva ili ne?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,872
Ma samo ti mene slobodno za… ne srdim se ja na nikoga (pa onda ni na tebe), tak da ne imaj grižnje savjesti i ne osvećujem ti se ;)
Premalo mi je vremena ostalo da ga gubim na zlo…

Na čemu je to??? Koji se genijalac toga sjetil, i z kojim razlogom?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,363
Ma samo ti mene slobodno za… ne srdim se ja na nikoga (pa onda ni na tebe), tak da ne imaj grižnje savjesti i ne osvećujem ti se ;)
Premalo mi je vremena ostalo da ga gubim na zlo…
Sutra, ako imaš vremena, je prilika da ti se ispričam pri Korenu i usput ugostimo starog gosta'
Bumo te zvali ;)

Na čemu je to???
Kanta od Jupola, sečaš se da sam rekel da se plače :hahah:

Koji se genijalac toga sjetil, i z kojim razlogom?
E na to nemam odgovora, malo sam ga klel ali savladal sam njih. I nema nutra zlata....
Ali, vele ljudi da ko maže taj i vozi.
Bogo mi mog ovaj put bu onaj ko je tu silnu mast bez veze nagural nutra moral i platiti čiščenje hihihi
Sva sreča pa križevi nemaju mazalice...

Mada, bojim se da..... teško, sad je tak kak je, za drugo ja nemam trenutno cajta, a i doma ga više nemreju trpeti, nervozan je, bumo po zimi...
Dio bu rešil kasetni, ali za ovde ga nema pa kak bu, bu.

Najnoviji postovi

Na vrh