• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,297
Kaj, to si doma delal valjak?
Nekak mi kopčanje na hidraulik djeluje kao da je od Čalopekovog trebiča za kukuruz.
Kakva je cijev, težina, u odnosu, npr, na tanjurače?

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,180
Valjak je doma delani...obicna celicna cijev...ima 2 ventila..puni se vodom..inace je bil s ruckom za valjanje travnjaka doma...
Ja sam.odrezal kopcanje s trbeljacice i samo zavaril gore...to mi najlakse i najbrze bilo jer mi hitno treba...ako bude vremena za drugu godinu ga mislim prosiriti i sloziti novi prihvat pa bum valjal sjenokosu a po potrevi i tikve i kukuruz...
Sad je.puno laksi od tanjurace..cijev je
promjera 400mm...ide oko 150l vode u njega...za tikve bude mi to sasvim dovoljno...nebum ga ni punil previse...a plan je prosiriti ga na 2,2 da valja 4 reda...

Najnoviji postovi

Na vrh