• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,032
Da. Mi napravili s agras t100. Prvi u hrvatskoj.

I snimili nas plodovi zemlje.

Digital agro. Tjedan dana nakon nas s t70 u nekoj poljoprivrednoj školi.

I sad oni puste njih i pričaju kako su prvi u hrvatskoj.

Puj....
Kako me špurijus nije prevario - čudo jedno, baš sam htio pitati još u prvom postu, da Vas nije Vrbanjac zajebao, kad ono vidi pimpeka u slamnatom šeširu... Mislim, pretpostavljam jer za njrga znam da je kao prvi i jedini ovdje kod nas s tim. Nezz dal još netko ima.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,762
Ima u Vrbanji. S njim smo mi radili.

Ali očito se nekom nije svidjelo pa smo bačeni u zaborav. I netko drugi je prvi umjesto nas. Nema veze što nije, ali plodovi zemlje kažu da je 🤣

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,032
Pa to ti velim. Nisam direktno upoznao njega, ali jesam onoga tko radi s njim sad na danima polja u Osijeku.

Zato sam i povezao 2 i 6 pa dobio 3.

Prije tjedan dva si objavio da ste drkenjisali s dronovima, danas u doba Plodova zemlje imaš ispad, dakle 2 i 2 su 22.

Najnoviji postovi

Na vrh