• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,036
Da. Mi napravili s agras t100. Prvi u hrvatskoj.

I snimili nas plodovi zemlje.

Digital agro. Tjedan dana nakon nas s t70 u nekoj poljoprivrednoj školi.

I sad oni puste njih i pričaju kako su prvi u hrvatskoj.

Puj....
Kako me špurijus nije prevario - čudo jedno, baš sam htio pitati još u prvom postu, da Vas nije Vrbanjac zajebao, kad ono vidi pimpeka u slamnatom šeširu... Mislim, pretpostavljam jer za njrga znam da je kao prvi i jedini ovdje kod nas s tim. Nezz dal još netko ima.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,763
Ima u Vrbanji. S njim smo mi radili.

Ali očito se nekom nije svidjelo pa smo bačeni u zaborav. I netko drugi je prvi umjesto nas. Nema veze što nije, ali plodovi zemlje kažu da je 🤣

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,036
Pa to ti velim. Nisam direktno upoznao njega, ali jesam onoga tko radi s njim sad na danima polja u Osijeku.

Zato sam i povezao 2 i 6 pa dobio 3.

Prije tjedan dva si objavio da ste drkenjisali s dronovima, danas u doba Plodova zemlje imaš ispad, dakle 2 i 2 su 22.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,377
Kolege moji dragi! Vu politiku treba iti. Da ste se kandidirali za HPK ve bi bili precedniki i vrtili bi na TV-u ono kaj bi hteli i bili bi vu semu prvi. Vu politiku treba iti. Zna se.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,435
Ako ne paše za cvatnju gorica, možda nam kiša pomogne u sijanju travnjaka na zavoženom dijelu obrša ispred ulaza u klijet. (Kaj je bil problem, dok se vani jelo,na travnjaku s nagibom, morali smo podlagati stolove noge, da juha ne curi iz tanjura i mojoj dragoj je prekipjelo radi toga :geek::devilish:)

1000042666.jpg

1000042679.jpg

Ja sam sjeme trave potrošio, razbacao, a supruga preko njega sad posipava (crni) kompost, valjda budemo uspješni u nastojanju 🙃

Ratar_u_pokušaju

Aktivni član
Tu od
5 Lip 2020
Poruka
116
Ako ne paše za cvatnju gorica, možda nam kiša pomogne u sijanju travnjaka na zavoženom dijelu obrša ispred ulaza u klijet. (Kaj je bil problem, dok se vani jelo,na travnjaku s nagibom, morali smo podlagati stolove noge, da juha ne curi iz tanjura i mojoj dragoj je prekipjelo radi toga :geek::devilish:)

View attachment 91772

View attachment 91773

Ja sam sjeme trave potrošio, razbacao, a supruga preko njega sad posipava (crni) kompost, valjda budemo uspješni u nastojanju 🙃
Joj što ja više imam fobije od sijanja travnjaka... Kako god uradim nešto ne valja... Ili ne valja sjeme iz sjemenarne...

Bude ono, nikne. Zazeleni se, ali poslje ga sunce spali bez obzira na zalijevanje.

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,036
Zato sjetva u rano proljeće i to s kombinacijom zemlje i pijeska. Pijesak je odličan izolator, na površini se zagrije, ali ne transferira toplinu na korijen koliko to čini zemlja. Ali sjetva u rano proljeće je ono što spasi stvar, jer trava taman malo otfrkne do prvih visokih temperatura, a greška se krije i u ranom košenju i to često bude da se kosi "na nisko", pa crkne prije nego treba.

Ratar_u_pokušaju

Aktivni član
Tu od
5 Lip 2020
Poruka
116
Zato sjetva u rano proljeće i to s kombinacijom zemlje i pijeska. Pijesak je odličan izolator, na površini se zagrije, ali ne transferira toplinu na korijen koliko to čini zemlja. Ali sjetva u rano proljeće je ono što spasi stvar, jer trava taman malo otfrkne do prvih visokih temperatura, a greška se krije i u ranom košenju i to često bude da se kosi "na nisko", pa crkne prije nego treba.
Koja vrsta trave je najbolja

Najnoviji postovi

Na vrh