• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,061
Nameči nekoliko gredi (ak imaš) po kraćoj strani i gore deske da napraviš "prsnice".
Tak smo mi delali štagelj...
Stupi su bili >4,5m visoki.

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,051
Danas sam jeo drekec pošto je kišno i nakon servisa skućera, sjeo i razrađivao na papiru nešto što mi se vrti po glavi za ovo ljeto, onda sam se pospominjao s onim glupavim Četom GPTom i evo nakon 2 sata i nakon što sam idiotu odradio sve u photoshopu, jer jednostavno kako god da njemu napišem ode sve u ku*ac kad on to vizualizira, došli smo do neke radne verzije projekta :D

Radna verzija 1.png

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,507
"Jutros me je nazval
Naš stareši zet
A bi mogli danas
Da idemo vu klet..."

I kak da ja to ne prihvatim, odmah sam mu dal svečano obečanje - more, budemo išli, dok si spreman samo dojdi.

Čak se niti moja draga radi toga nije uznemirila 😉 👌🥂,

"Se kaj je mlajše vu gorice, a kosti starše vu Toplice", vraga je tak, kak da ne bi 🥹🤣😇👋

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,694
View attachment 92050 View attachment 92051
Prije tjedan dana izbetonirana ploča za šupu. Danas postavljanje stupova i greda. Zetor, viličar, bočni posmik i ja. Da nema mehanizacije ne bi bilo dosta ni 10 muži da postave friške grede 25x20, 5 metara dužine na tri metra visine. Ovako sam to postavil sam, bez nervoze, pomalo. Ve da mi je još zmisliti kako sam postaviti rogove. Krovište bude na dve vode. Za ve nemam ideju, ali bum prešel do podruma jer tam mi puno puta dojde inspiracija. Najvjerojatnije bum moral zvati za pomoć jer su i rogovi masivni 12x14 cm, isto friško rezani.
kaj bu neko vesel kroz koje leto :giggle:
A ništ, ak te nebuju na Banovcu posječivali budu te se tu rado prisječali :LOL:

Najnoviji postovi

Na vrh