• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,707
dem u jutro do voćnjaka nahraniti mačku i dva mala mačića koje je uspjela sačuvati.
Ja sam i dalje zainteresiran da udomim jednog od ta dva živičnjaka koji su preostali. Još ako su tigrasti na mamu....

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,434
Sad su počeli izlaziti van. Preselila ih je iz grma u šupu na sigurno. Jedno je nastradalo, ako ne i više. Pojma nisam imal da su ostali na životu jer je ona danima hodala okolo i tužno mijaukala tražeći ih. Malci su svih mogućih boja. Jedno je tamno sa žutim i bijeli detaljima, a drugo je bijelo sa žuti i crnim flekama. Problem je kaj se do njih nemre, čim osjete da sam tu odmah šmugnu u šupu na sigurno, a tamo ih je nemoguće uloviti. Budem ih probal pripitomiti samo kaj to bude potrajalo. Sa mačkom je to trajalo skoro tri mjeseca. Povremeno tamo zateknem i oca, žutog mačka koji odmah šmugne na sigurno i nemoguće ga je dozvati. Uglavnom hrane ima dovoljno za sve i to redovito jer mi je to sad postala svakodnevna obveza.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,707
Ja znam da su oni u dobrim rukama. Ako ih uspiješ namamiti bilježim se za jedno. Kakvo je je, vjerujem da je to pravi mačor, živičnjak, a ne kučno ispredvratno spavalo.

Budem ih probal pripitomiti samo kaj to bude potrajalo. Sa mačkom je to trajalo skoro tri mjeseca.
Manje vremena ti je za susedu trebalo... možda da probaš taj recept :unsure:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,434
Suseda bi pala i na bombone 505 sa crtom, mački ne padaju ni na whiskas. Lukavi su oni i preračunati, moja se sreća kaj i suseda nije takva. :ppozdrav:
Takvi mački su najbolji jer su lovci i nisu ovisni o nikome.

Najnoviji postovi

Na vrh