Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Danas nastavak igranke,,,definitivno ,podbačaj,,,manjkaće sijena nama koji imamo krave,,al zato tu su oni,, u mom selu,,,naviše rade bale,,oni koji nemaju ni krave ni kokoške,,to je zanimljivo,,al ko što reko Balašević,,nisu krivi primitivci,,,,,,,,,,,,,,,,,,,krivi smo mi,,,,,
Nisam pogledal vido-e; mlijeko sam pil pomuzeno kak decec, fermenti su za odrasle jedinke, to kaj se molekula masti mora polomiti i prekuhati u proizvodnji je ok da bi taj produkt trajal, susenje i mijesanje je vojna hrana-konzerva-mrtvak.
Ako misliš na to kaj nema trave onda se kivoj osobi klanjaš. Moja je samo fizikalija i radovi koje stršen nemre sam obaviti. Naravno, moje je i ubiranje plodova njenog rada
Evo danas je sadila tam gde sam ja krumpir maknul neki dan. Ja sam samo pogledal i sliknul da vidiš i ti.