• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,774
Ozbiljno razmišljam...jel ta plastika predviđena za prehrambene stvari toga tipa?
Predviđena garant nije ali nije niko umrl od nje, kolko je samo grožda u njih pobrano....

Misliš da su vrečice za duboko zamrzavanje zdrave i ekološke mada su certifirane za to?

Nema do staklene flaše i emajlirane banje....

• Like
Reactions: ZJ

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,574
:unsure: :mad::devilish: joj @MUHA vrag te dal i z staklenimi kantami i cijastim, emajleranim banjicami.
Daj mi reči kak da staklene preživiju berbu, branje grozdja? V jutro prvo rakija, žganica, iza nje zajtrek, ranjgla kuhanih kobasica, na to ide vino i gemišt, bez toga z branja ne bu ništ. Znaš da trsje visi, more biti sklisko i ti bi del ljudima staklo v ruke, u takve uvjete rada, kaj god.
A kaj se tiče jupolki, ak nas nisu dotukle onda su nam zjačale imunitet na se gadosti ;). Jupolke su dio "radosti".

Nego @ZJ si ti siguran vu te tvoje cocta cukurline koje gutaš, su v zdravom pakovanju, v našem vinu ima dezinfekcije bar 12% a v tvojem cocta cukurlinu je čista žalost, bolest za želudec.
🥂 🌞

• Like
Reactions: ZJ

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,774
joj @MUHA vrag te dal i z staklenimi kantami i cijastim, emajleranim banjicami.
Daj mi reči kak da staklene preživiju berbu, branje grozdja?
A za gorice ide drvena ambalaža (možda zato kaj su tam obično svi drveni) :ROFLMAO:

Sad točim onaj sok u flaše i naravno koristim plastični lijevak na kojem nema nikakvih oznaka što znači da je napravljen od ko zna kakve jeftine plastike....

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,574
A za gorice ide drvena ambalaža (možda zato kaj su tam obično svi drveni) :ROFLMAO:

Sad točim onaj sok u flaše i naravno koristim plastični lijevak na kojem nema nikakvih oznaka što znači da je napravljen od ko zna kakve jeftine plastike....
Imao je moj otac drvenu putu i lakomicu itd. Možda su još na životu.
Dosta ti je bilo tu praznu putu nositi, kamoli punu grozdja. A ak je grozdje bilo "zgreštano", onda je to bilo isto kak i "kamena na ramena". Teško se živjelo s "drvenom posudom".

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,774
Eeee dečki moji .
Sjećam se drvenog korita . U njemu je baba pacala meso, rifljala veš, kupala brata, a kad je sunce upeklo to je bil moj prvi jakuzi... Preživel sam sve to pa bum i kantu od Jupola :ppozdrav:

Nekad je bilo teško, sad je sve lako, a ništ ne valja i svega se bojimo kaj je pod zemljom, na zemlji i iznad zemlje.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,466
rušt 1 2162026.jpg rušt 2 21062026.jpg
Danas dignuti rogovi. Nedjelja je, ali prije nisam mogel prikupiti pomagače. Rušt je popođen sa fosnama tako da je bilo milina za delati. Bude se lakše i letvalo i pokrivalo. Dobro je da sam imal materijal napiljen. Fala ZJ-u na savjetu. Dobra stvar je i da smo to postavljali u jutro. Trebalo je pola vure da se to postavi. Bilo je sve pripremljeno, izrezano i izbušene rupe za čavle. Milina. Palo je par gemišti, malo nareza i razlaz.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh