• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,525
Ja krenuo krpati oluke na krovu pa odustao. Napadaju komarci, obadi, muhe, leptiri od svjetla na glavi, vrućina,... Nije mi neka sila, može pričekati koji dan pa sam se prebacio unutra na zamjenu elektro galanterije.

1782677084569.png

Tek 6 od ukupno 45 komada. :D

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,069
No pobuda - no problem

IMG_20260630_161938.jpg
IMG_20260630_162031.jpg

Sinoć me počne hebavat atentator, malo puni - malo ne puni. Al' reko ne diram ga dok barem malo puni, možda mu je život na izdisaju.

Danas ujutro ga žagnem, ni da bi počeo puniti. Skinem regler, vidim prstenje kao novo, četkice jedva dobile polumjesec, tražim dalje, ne nađem ništa, instalacija super sumnjiva na cijelom kombajnu, pa ne znam ni šta bi mislio.
Nebilo mi teško dok je bio hladan skinuti, otfurao kući, rastavio, vidim da je atentator nov, sastavim test na stolu, vidim da pobudu dobije, i koliko sam ga uspio zavrtiti bušilicom dobijem skok sa 12.4 na 13.1V reko puni, kontam da se ***** s pobudom skroz do table, da tražim gdje je loš spoj, ma reko neću, nalemio si sijaličku i teraj.

Al' sam jutros odmah zapjevao staru majstorsku:
"Iz kanala vidim nebo,
i na nebu jato pticaaaa,
I razmišljam šta me je*eee,
Anlaser il' remenicaaaaa!" 😂😂😂

Najnoviji postovi

Na vrh