• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,825
Neznam kak mi je ovo moglo puknuti a ugrađeno je ima malo preko 30 godina.
Nadam se da je živ onaj ko ju je ugradil i proizvel i daj mu Bog još toliko koliko ima ili koliko si poželi

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,825
Neznam kak mi je ovo moglo puknuti a ugrađeno je ima malo preko 30 godina.
Nadam se da je živ onaj ko ju je ugradil i proizvel i daj mu Bog još toliko koliko ima ili koliko si poželi

Tak je bilo ujutro, a usprkos problemčiću stigla lada na odrediste.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,128
Susjedi žao mi je što niste sprašili amere. To sam jako priželjkivao i navijao za vas, ali nije bilo dovoljno. Čestitke za dosadašnji uspjeh.:ppozdrav:
Hvala ljeska,,,hvala bogu i nisam gledo tekmu,,,al u ranim jutarnjim satima znao sam da nismo pobijedili,,jer da smo pobijedili probudilo bi me šenlučenje iz vatrenog oružja i pirotehnika,,,kažu da su ameri bili kvalitetniji,,,a đe nebi,oni imaju 53 države a mi ni ovu jednu kako treba,,,Alkatraz u San Francisku možda je nekad imo stanovnika ko moja država sad.
Čvrsto sam ubijeđen i da smo kojim slučajem bili bolji imali rezultatsku prednost,,,moralo bi se ovako il slično završiti,,oni su ipak domaćini i ogromni je biznis u igri...

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,128
Ova utakmica se nije igrala samo na terenu, ma je možda, ali su imali rezervni plan - sigurno!
Baš tako,,,i narednom periodu,,,tog kvazi takmičenja,, bit će ludorija,,,al otom potom ,,,ipak imamo se još nekima večeras nadam se radovati na uspjehu,,,

Najnoviji postovi

Na vrh