Ja sam te kotlice vidio na putu iz Rumunjske...e sad jel u Madjarskoj....ubij meOnaj tko zna gdje sam, zna i zašto sam tamo 😂😂😂
View attachment 92552
View attachment 92553
Doduše, bio sam, sad već pijem pivo u Vukovaru 😂
Ponio sam samo za zamjenski dio, falilo mi 10€ za kaparu 😂😂U Baji na fišijadi si 😆 do Axiala si otiso kaparit lexiona jer te dominator razocarao
Drugi put razmjeni u forinte pa ces imat milijun 😆Ponio sam samo za zamjenski dio, falilo mi 10€ za kaparu 😂😂
Hvala ljeska,,,hvala bogu i nisam gledo tekmu,,,al u ranim jutarnjim satima znao sam da nismo pobijedili,,jer da smo pobijedili probudilo bi me šenlučenje iz vatrenog oružja i pirotehnika,,,kažu da su ameri bili kvalitetniji,,,a đe nebi,oni imaju 53 države a mi ni ovu jednu kako treba,,,Alkatraz u San Francisku možda je nekad imo stanovnika ko moja država sad.Susjedi žao mi je što niste sprašili amere. To sam jako priželjkivao i navijao za vas, ali nije bilo dovoljno. Čestitke za dosadašnji uspjeh.![]()
Baš tako,,,i narednom periodu,,,tog kvazi takmičenja,, bit će ludorija,,,al otom potom ,,,ipak imamo se još nekima večeras nadam se radovati na uspjehu,,,Ova utakmica se nije igrala samo na terenu, ma je možda, ali su imali rezervni plan - sigurno!
Sfrkane nogeaftomatika 😂😂
Smeta volan ili?Drugi puta ću povesti i tebe, da imam milijun forinti i druga od milijun dolara, ali odmah da se dogovorimo, nema pušenja u autu 😂😂😂