• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,384
Kolko toga imas? Nebres naci nekoga da ti usluzno otpela?
Ja kad sam imal vise kuruze, onda mi se splatilo da mi dojde s velikom prikolicom i otpela cca 12t odjednom, jer ja bi to pelal 3x a i nebi stigel otpelati i,vrnuti se kad bi mi bral...

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
1,112
Od Mlake do domovinskog si se bormec naskakal prek lezecih...
Jel bolje placaju od pukanica? Kaj ti ni blizi plodinec?

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,812
Kolko toga imas? Nebres naci nekoga da ti usluzno otpela?
Ja kad sam imal vise kuruze, onda mi se splatilo da mi dojde s velikom prikolicom i otpela cca 12t odjednom, jer ja bi to pelal 3x a i nebi stigel otpelati i,vrnuti se kad bi mi bral...
Nije bilo za pun kamion, a kamion je 200€ fura, bil on pun, prazan ili na pol pun. Ja sam za 15 tona potrošil 1 rezervar goriva.
Sa susedom (muškim;)) si posuđujem prikolice, pa se žetva obavi dost brzo.
Od Mlake do domovinskog si se bormec naskakal prek lezecih...
Jel bolje placaju od pukanica? Kaj ti ni blizi plodinec?
I iza Domovinskog isto....
Inače Pukanić plaća bolje od ostalih, samo kaj nema tak velike silose 1000116437.jpg

A kod Plodinca nisam nikad vozil, malo je bliže, al ipak sam išel kod ovih

Najnoviji postovi

Na vrh