• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
4,114
Ekipa ima koga iz Karlovca i okolice?
I još da putuje ili planira putovat prema Međimurju u skorije vrijeme?
Trebalo bi mi nekaj prevest 😅

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,814
Izbrusio staru boju, isprašio i nanio drvocid, sad se suši pa ujutro ide druga ruka i onda boja u dva puta. Parkside stalci su pun pogodak, leđa bi mi otpala da sam bilo gdje drugdje radio. Mogu poslužiti i kao skela za buduće radove. :)

View attachment 92907

Pljusak se spustio taman nakon što sam isprašio sav alat.
Kaj ti bude žena rekla kad sve to u kuhinji delaš

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,530
Ljetna kuhinja, skladište, garaža i mini radionica u jednom, sklepano doslovno od viškova, pregrađeno povećim ormarima, tu nitko ne operira osim mene. :D

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,777
Ekipa ima koga iz Karlovca i okolice?
I još da putuje ili planira putovat prema Međimurju u skorije vrijeme?
Trebalo bi mi nekaj prevest 😅
Jedino možda na špancir navratim, al to ti sigurno kasno 🤔

JOHABI

Aktivni član
Tu od
14 Velj 2011
Poruka
400
Bem ti sunac,,,babo jesili to stvarno ti,,,il neki zombi,, samo da provjerim,, :love:
Jesam jesam, babetina od glave do pete - rekla bih ja baba od formata, ali nije da meni da se hvalim.;)
Kako si, jesi li živ, kako kravice i oranice, ima li još snijega od kuće do staje u tebe zimi?

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,163
Eee stvarno si mi uljepšala dan,,,ko niko dosad,,,zdrava mi i živa bila, kolega Muha i ja smo te više puta spominjali,,,po dobrom,,al te nije bilo godinu i više,,prerpostavljam da si obišla zemaljsku kuglu,,e sad da nam kažeš jesil bila i na mjesecu????
Znaš šta,, drago mi je kad sam vidio ovaj tvoj nik,, nadam se da se opet nepogubiš,,,ljubi te tvoj brat bosanac,,,

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,197
Već sam pomislil da to g. Joža pišeju, kad ono samo Frau Jo.

Dobro došla natrag :coffee: 🤝

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,952
Auuuuuu......i ja bih u berbu, ali imam malecki problem - čim uđem 50 metara u šumu izgubim se.
To ti je zato kaj se nisi dala u šumu dok si mlađa bila :ROFLMAO:
E nesečo moja, nemaš pojma kolko si falela.... a pogotovo objašnjenje koje me kopalo ;)

prerpostavljam da si obišla zemaljsku kuglu,,e sad da nam kažeš jesil bila i na mjesecu????
Ma bila i na mjesecu, kaj ti nisam pričal o tom?
Sječaš se onog aviona nagnutog kad je ono nekam putovala a ti si ga videl? E tak nekak je i put na mjesec izgledal :hahah:

Ubit sam, a če da najebemo i ti i mi i ja skupa samnom, ali evo slika pa kaj bude bude.

Najnoviji postovi

Na vrh