• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,161
Onaj nočašnji tužan požar kod Omiša im je upal ko budali šamar, a ovaj jutrošnji na Pelješcu ko melem na ranu.
Šminkeri su trenutno na morskim delicijama.... u nadi je spas...
Ima jedan stih jedne pjesme koji veli da im Hrvatska neče zaboravit nikada, a isti popevač pjeva neču izdat ja.... možda mu je sad prilika da zapjeva jer nas inače čeka ona Mišina...

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,408
Ako napišem da je u najmanju ruku, sumnjivo, bude izašlo da sam teoretičar zavjere.
Ipak su na vlasti potomci , onog, bravara...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,161
Ja sam danas opet malo aktiviral Jupolku.
Pekmez mi je doktor zabranil, alkohol je zlo. Toliko je ostalo koliko je. Više nema.
Za koljena mazati bude, a mirišala bu čitava hiža.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,525
👉Hrvatska je još 2012. godine izglasala Zakon o uvozu opasnog otpada , kojeg oporba i vladajući , ako su iskreni i imaju dobre namjere , trebaju HITNO ukinuti.
Sve ostalo je populizam !!!

👉👉👉Kako je uopće Hrvatska mogla Zakonom odobriti uvoz toksičnog otpada a zemlja smo koja nema ni jedan jedini pogon za preradu istoga, a sad nam odgovorni pričaju priče da nitko ništa od njih nije znao!?:D
Daj nemojte nas zajebavati !!!👊
Znali su oni dobro koliko je od 2012. - 2026. godine uvezeno toksičnog otpada u RH i da će time zatrovati zemlju!!!
Bando!!!

Citati su preneseni sa jednog portala.

Ove sam se godine malo rano poveselio da ću imati čisto ekološke malvazije za zobat na ruzi .
I pošto je skroz teplo i temperture extremno visoke malvazija je počela zorit jako rano za razliku od većinom prethodnih godina. Koliko se sjećam da je 2003. godine bilo slično i da je breba malvazije počela čak na dan 23. 08. ali ne tu kod mene nego na nekim pozicijama kod Krasice.
Ovdje sm se morao baciti u borbu sa osama , štršljenovima i ostalim koji vole malvaziju. U dva navrata sam im napravio klopke i uspješno sam uspio sačuvati ovo nešto malvazije.:)
View attachment 93566 View attachment 93567
Zakoni su izglasani na osnovu preporuke komisije EU, te je prosla uskladenost i njihov blagoslov ( vlasti je to nametnuto a opoziciju niko ništa i ne pita) . Kao članica EU u kojoj se desilo ekološko.... trebaju odmah reagovati, dati upustva, uskladiti način saniranja štete.... niti riječi ( mozda gresim). Da se to desili u nekoj istocnoj zemlji koja nije članica istog dana bi zasjedali EU parlamentarci sa osudom, prijetnjom cak razmisljali i vojnom intervencijom, pravdajući ugrozenost ljudi i sredine gdje se to desilo Ali taj zakon vazi samo za otpad iz EU. Koliko su dvolicni, koliko imaju brigu za druge. Strašno.

• Like
Reactions: ZJ

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,695
Da se alkohol redovito konzumira možda ne bi bilo problema sa koljenima. Moja koljena su super jer sam redovito na terapiji. Samo sam ih jedanput-dvaput ogulil gda sam se popiknul v pocek dok sam izlazil iz podruma. Poanta je u redovitoj primjeni. Ako se to dela povremeno i neprofesionalno onda se to pretvara u zlo. :ppozdrav:

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,788
Ja sam danas opet malo aktiviral Jupolku.
Pekmez mi je doktor zabranil, alkohol je zlo. Toliko je ostalo koliko je. Više nema.
Za koljena mazati bude, a mirišala bu čitava hiža.

To ti se ne isplati pekmez delati.
Krumpir si pobral pa lijepo zamijesi knedle i u škrinju s njima.
Moja žena odvalila nešto preko 100 komada :)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,161
Da se alkohol redovito konzumira možda ne bi bilo problema sa koljenima. Moja koljena su super jer sam redovito na terapiji. Samo sam ih jedanput-dvaput ogulil gda sam se popiknul v pocek dok sam izlazil iz podruma. Poanta je u redovitoj primjeni. Ako se to dela povremeno i neprofesionalno onda se to pretvara u zlo. :ppozdrav:
Hočeš me na praksu uzeti?

To ti se ne isplati pekmez delati.
Krumpir si pobral pa lijepo zamijesi knedle i u škrinju s njima.
Moja žena odvalila nešto preko 100 komada :)
Na dijeti sam, samo alkohol može od toga ispasti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,161
Ima u miliciji sposobnih, samo smiju li..

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,695
Prvo neka ženu odvikne od kave. Više bude spavala i manje bude vidla. Sreća kaj moja voli spavati. Onda ništ ne čuje, a i ne vidi. To je moje sretno razdoblje.

Kaj se tiče prakse prihvaćam mentorstvo. Mada nisam siguran u uspjeh. Niti od tebe bude potrebiti niti se ja budem navčil delati generalke.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,496
Strasno je dole u Omisu...imam kolegu dolje...veli da je uzasno...nezamislivo...vatrogasci pricali da jednostavno nisu stizali...da se sirilo po 50m u sekundi...dolje jako vjetar puse...nisu se stigli seliti sa vozilima...

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,525
Stoji u objavi D.A. 34g iz Kotor Varoši. A jos dve osobe teško povređene koje su bile u istom vozilu.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,860
Požar po onakvim vjetru je recept za katastrofu, kaj je i bilo....da zapuhne prema tebi ti ne stigneš pobeći

Najnoviji postovi

Na vrh