• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,643
Živimo u demokratskoj državi, a da smo nesposobni jesmo- da smo sami sebi neprijatelji jesmo. Još treba nekoliko generacija da sazrijemo i biti će to dobro, i sad je dobro u odnosu na prije... nikad više mogućnosti i dobro se živi... Ne prihvaćam nikako i ne mogu prihvatiti Mars za Hrvatsku- jednostavno to nije opcija. Dodatno, oporba je nesposobna i zagovara woke kulturu i te gluposti, dok je tak, HDZ će vladati, u biti, ko razumije, shvatiti će da je oporba omogućila Hdz-u da vlada. Most je dobro krenuo, ali ugasio, ko I Živi zid, DP, itd, jednostavno kad osjete vlast tu sve prestaje a za njih počinje lagodan život. Dok ne dodje oporba, koju ne zanimaju ustaše i partizani, i di si bio '91, teško da će se kaj promjeniti. Hrvatskoj malo treba da bude jos bolja, ali ako je nam glavni problem tko pjeva pa se zabranjuje i slični takvi problemi a HDZ jako dobro vlada time, nema dalje... teško je očekivati nešto bolje... vidio sam da prosvjed organiziraju političari oporbe, koji su najglanije a vec odavno pripadaju ropotarnici povjesti te koji su godinama u sjeni vladajućih, ne brinite se, nije njima na pameti bolja Hrvatska, a to vidimo teme koje obrađuju, jedna zanimljiva, kada dodjemo na vlast u Zagrebu ću odmah imenovati ulica 8. Svibnja.. pa ***** ti sunac, koga zaboli u 2026 kaj je bilo 1945. Hoću mogućnost da imam višu plaću, manje poreze, da zaradim bolju mirovini, da djeci pružamo mogućnosti da se bolju školujemo, da ih ne pregaziju kinezi, indijci afrikanci i da je tona zita skuplja od tone otpada, jebemti dugine i nedugine boje, olovke na cestama... Vidi se sustavno mlaćenje prazne slame dok prave teme se ne obradjuju jer nema ineligentnog kapaciteta ni kod jednih ni kod drugih... a narod se zabavlja, najvise glupostima tak da mislim da će biti na prosvjedu 99% povodljivih...... kap koja je prelila čašu je smeće koje se zakopava vec 30 godina... mislim da svi su znali i SDP i HDZ i sad vau ajmo malo sve dignuti na noge sve... za boljitak Hrvatske a prije 5 godina, znam sve ali sad mi ne paše afera, daj ono odjebi....

Najnoviji postovi

Na vrh