• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,643
Živimo u demokratskoj državi, a da smo nesposobni jesmo- da smo sami sebi neprijatelji jesmo. Još treba nekoliko generacija da sazrijemo i biti će to dobro, i sad je dobro u odnosu na prije... nikad više mogućnosti i dobro se živi... Ne prihvaćam nikako i ne mogu prihvatiti Mars za Hrvatsku- jednostavno to nije opcija. Dodatno, oporba je nesposobna i zagovara woke kulturu i te gluposti, dok je tak, HDZ će vladati, u biti, ko razumije, shvatiti će da je oporba omogućila Hdz-u da vlada. Most je dobro krenuo, ali ugasio, ko I Živi zid, DP, itd, jednostavno kad osjete vlast tu sve prestaje a za njih počinje lagodan život. Dok ne dodje oporba, koju ne zanimaju ustaše i partizani, i di si bio '91, teško da će se kaj promjeniti. Hrvatskoj malo treba da bude jos bolja, ali ako je nam glavni problem tko pjeva pa se zabranjuje i slični takvi problemi a HDZ jako dobro vlada time, nema dalje... teško je očekivati nešto bolje... vidio sam da prosvjed organiziraju političari oporbe, koji su najglanije a vec odavno pripadaju ropotarnici povjesti te koji su godinama u sjeni vladajućih, ne brinite se, nije njima na pameti bolja Hrvatska, a to vidimo teme koje obrađuju, jedna zanimljiva, kada dodjemo na vlast u Zagrebu ću odmah imenovati ulica 8. Svibnja.. pa ***** ti sunac, koga zaboli u 2026 kaj je bilo 1945. Hoću mogućnost da imam višu plaću, manje poreze, da zaradim bolju mirovini, da djeci pružamo mogućnosti da se bolju školujemo, da ih ne pregaziju kinezi, indijci afrikanci i da je tona zita skuplja od tone otpada, jebemti dugine i nedugine boje, olovke na cestama... Vidi se sustavno mlaćenje prazne slame dok prave teme se ne obradjuju jer nema ineligentnog kapaciteta ni kod jednih ni kod drugih... a narod se zabavlja, najvise glupostima tak da mislim da će biti na prosvjedu 99% povodljivih...... kap koja je prelila čašu je smeće koje se zakopava vec 30 godina... mislim da svi su znali i SDP i HDZ i sad vau ajmo malo sve dignuti na noge sve... za boljitak Hrvatske a prije 5 godina, znam sve ali sad mi ne paše afera, daj ono odjebi....

vikendpoljo

Iskusan lik
Tu od
2 Tra 2023
Poruka
210
Bio sam na prosvjedu povodom imenovanja Turudića, planiram ići i na ovaj prosvjed, ali jedna stvar me kopka - dao bih se kladiti da će na idućim izborima u Lici pobijediti HDZ.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,501
Bio sam na prosvjedu povodom imenovanja Turudića, planiram ići i na ovaj prosvjed, ali jedna stvar me kopka - dao bih se kladiti da će na idućim izborima u Lici pobijediti HDZ.
Tocno to i ti radis… ides na prosvjed protiv a ne za…. Dok netko ne ponudi za (nesto) i pocne se tako ponašati….nebu nama bolje!!!

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
978
Ja nemam pojma kako bi se ponašali neki drugi političari / neke druge političke stranke da osvoje izbore i dođu na vlast (uključujući i one za koje ja glasam). Ali da je potrebno istjerati sa vlasti ekipu koja se loše ponaša - potrebno je - jer ovi već sistemski i sasvim principjelno pokazuju da ne zaslužuju povjerenje. Ako se i oni slijedeći budu slično/isto ponašali i te treba istjerati i glasati za neke treće. Nema garancija da će netko biti dobar kada osvoji i popne na vlast, ali upravo zato postoje izbori da se to korigira. S obzirom kako biramo ne zaslužujemo bolje, uključujući i ovo što se dešava u Gospiću (i na još nekim mjestima koja se ne spominju).
Ja sam za promjenu kada se netko ne ponaša dobro, ne tražim garancije od nove ekipe - ali unaprijed kažem da će proći jednako ako budu radili jednako loše.
A kako će Gospić glasati na slijedećim izborima - to će mo vidjeti, bez obzira na to prosvjed itekako ima smisla jer se ne prosvjeduje (samo) za Gospić nego se prosvjeduje protiv prakse da nam se država pretvara u potpuno legalni deponij EU opasnog otpada, sa motivom da netko stavi u svoj đep parsto tisuća eura. Problem nije samo u deponiranju otpada, problem je da su sasvim uredno dobili dozvolu od države da se taj otpad tamo (i na drugim mjestima) deponira, građani su upozoravali državna inspekcija se oglušila i sada će država pokriti sve troškove sanacije i odlaganja tog otpada na neko drugo mjesto. Osim one ekološke štete koja je nemjerljiva (u lovi) učinjena je i ona mjerljiva u lovi šteta. A u osnovi problem je političke prirode: u državi na vlasti je stranka koja se brine samo o sebi i materijalnom stanju svojih članova, kako će dobiti slijedeće izbore, koju socijalnu kategoriju će potkupiti, koliko će to platiti da nekako sakupe dovljno glasova u saboru pa da mogu osnovati vladu i proživjeti još koji mandat.

Najnoviji postovi

Na vrh