• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,690
Nevjerojatno je koliko lovačka društva imaju izgovora dok ljudi gledaju kako im propada trud i uloženi novac.
Nemaju vrhovni lovci vremena, jer love u mutnome.
Evo samo dva primjera, predsjednik stari, pa predsjednik novi (izgleda da i novi ima dobre reference), a Vi se sekirate za potaracanu kuruzu i zrovani krumpir.
Ne stignu oni misliti na Vas, a kamoli još i braniti Vašu kuruzu, ili krumpir od divljih svinja.
...
"Kuda idu divlje svinje"

1000050127.jpg

1000050129.jpg

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,274
Za štetu na kukuruzu i krumpiru uvijek imaju milijun izgovora i zakonskih rupa, ali za svoje plaće i fešte očito imaju vrhunske reference. Jadna nam majka i nama i poljoprivredi.

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,664
Lijepo su mi ga ućerali...
Pisalo na nalogu 1.4 širina a u stvarnosti 1.3. gov*o ne pali, nema ručne i ima 3.7 t a ide mi 5 cm na rampe. Kak to nisam prehitil, ne znam ni sam. Prokleti "nalog(l)odavci", njima je 10 cm amo tamo a meni biti ili ne biti. Pošto sam obećal utovar, sve sam napravil da uspije, potknoclal, i sreća da imam vitlo na daljinski i pomične rampe. A kak bu istovar-sve me 😱.... Javim 🤦‍♂️ 52855.jpg 52883.jpg 52858.jpg

Prilozi

• 52855.jpg
    52855.jpg
    50.3 KB · Pregleda: 7

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,664
Ne kužiš, 5 cm mi lovi trag kotača samo, ako mi upadne između, ode sve u pm. Preuski strojevi su noćna mora za labudicu sa rampama i rupom u sredini. Veliki bager je dječja igra

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,554
To neki smetlarski? Trebao si kotače staviti naopako, ako idu, da unutarnja strana gleda van. Čini mi se da bi tako dobio na širini traga.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,651
Ne kužiš, 5 cm mi lovi trag kotača samo, ako mi upadne između, ode sve u pm. Preuski strojevi su noćna mora za labudicu sa rampama i rupom u sredini. Veliki bager je dječja igra
Kužim te, vec po prvoj slici, tovario sam ja to svakak... a ja ti velim kak da istovaris.... kuzis

Najnoviji postovi

Na vrh