• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
6,064
Jasno da u medijima koji su pod patronatom ne izvještavaju o stvarno stanju i što se događa na terenu. To je valjda svima jasno, ako nije bilo jasno do sada onda je sada potpuno jasno !

Ima i drugih medija u kojima se izvještava o tom "neopasnom otpadu".
Npr. jučer ja prenršen poduži video gradonačelnice Pazina ispred firme Sekundar d.o.o. koja je u vlasništvu Holcima koja se nalazi u industrijskoj zoni Ciburi u Pazinu. I tu se dovozi otpad (navodno iz Gospića) gdje se mješa sa nekim drugim otpadom kako bi se dobila odgovarajuća kalorična vrijednost. Potom se vozi u Koromačno na spaljivanje!

Nisu je pustili u proizvodne hale u vrijeme miksanja. Po njezinom iskazivanje da se radi o staklo - plastici (navodno vrlo kaloričnoj) i ona se mješa sa nečim? Naravno da se ne izlazi sa detaljnijim informacijama o otpadu. Itd...🤬

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,442
Prošlo proljeće, kraj sezone grijanja i veli meni moja nesreća da je u sobi ispod radijatora mokro.
Metni ranjicu, bum rešil.
Normalno da nisam do jučer stigel.

Skinem cijev, malo gledam nebi li kaj videl i uočim grešku koju sam očito napravil davnih dana dok sam se prvi put u životu s bakrom učil raditi i lotati cijevi.

Nakon kaj sam to počistil i prelotal, namontiram gore i krenem vodu puniti u sistem.
Kraj ventila za nadopunu se nalazi i sigurnosni ventil.
Kroz glavu odmah lete savjeti pročitani na forumu, ali se sa njima križaju savjeti koje sam ja dal i ja odlučim da bum napravil po svojem i da ventil ne diram.

Ja sigurnosni ne diram ni u ludilu, radije svaku drugu, treču stavim novi.
Pehal sam ja njega svako leto ali s godinama on se svejedno zalepil i kad sam ga okrenul više nije zatvoril pa je curel od subote popoldan do ponedeljka ujutro dok se dučani nisu otvorili.
Znam, trebal sam ga svaki mesec okrenuti, ali nakon tih par let opruga je bila tak hrđava da sigurno nije otvarala na projektiranom pritisku več na puno manjem.

Kad ono, banana.
Dočekalo me curenje na drugom mjestu zato jer sam diral... Da barem štop piksu ima ko nekad, ali nema, smeće.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,442
Bolje se sad, na vrijeme, riješiti tih briga, nego dok jako zahladi.

Najbolje je onome ko to nema ili ako ima ima ali je na suhom...

Zdigneš se ujutro, ako si sinoć bil len odeš van pa si natešeš malo znetka (triješća), zakuriš s šibicom i komadićem papira, gore staviš đezvu da skuvaš kavu i griješ ruke kraj otvorenih vrata...
U sobama se ne kuri....
Zdravije spiš i živiš i najmanje drva pokuriš, tak se negdar živelo i bili smo svi skupa u kuhinji oko te jedne peči, a ne ko danas svaki u svojoj toploj prostoriji, sami svaki sa svojim mobitelom....

A kad 🤔 :hahah:
A nikad :hahah:

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,256
Mediji su kontrolirani, filtriraju. Ako nije objavljeno, nije se dogodilo...
Pa u medijima nema ni riječi o prosvjedima poljoprivrednika u evropi
Da nema fejsa ne bi se za to ni znalo

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,839
Idem včera biciklinom vu grad. Imal sam zamalo nekoliko sudara sa biciklistima. Nazvonil sam se kao luđak. Bolje nego zvonar vu cirkvi. Devedeset posto biciklista se vozi i ima mobitel vu ruci. Da ponoriš. Kakvo je to zlo došlo na svet. Pa toga nema ni vu Ameriki koja je puna svakakvih likova i spodoba. O romobilistima ne vrijedi ni govoriti. Ti su tek pošast samo takva. Ve prije stradaš na biciklinu nego na tratkoru. Ajme.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,839
Podvečer. Budući da si nisam maćeha, a bilo je i vruće, bil sam taman. No to se nije odrazilo na moje vozačke sposobnosti. Puno graba po putu sam uspio izbjeći i proći neokrznut. Same jaka koncentracija i maži. :ppozdrav: :ppozdrav:

Tu od
24 Svi 2024
Poruka
55
Danas su se radile nastambe za koke... Sutra još pregrade i to je to!

Prilozi

• IMG_20261005_172135.jpg
    IMG_20261005_172135.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 5
  • IMG_20261005_172226.jpg
    IMG_20261005_172226.jpg
    73 KB · Pregleda: 5

Najnoviji postovi

Na vrh