• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
P1010385.jpg

P1010386.jpg

P1010390.jpg

P1010393.jpg

P1010402.jpg

Eto ja danas bio kraj riijeke, koristio prirodne ANTIDEPRESIVE, a ne ko neki tabletice i pilulice:Kiss:

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Dodje malo, zapravo većina vode u Krivaju iz mog kraja, rijeka Biostica. Kakvih je samo mladica bilo u Krivaji.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Znam, Bioštica i Stupčanica je čine, al nažalost, uskoro će i ona biti ko većina rijeka u BiH, zagadjena, čovjek je sebi največi neprijatelj, nažalost.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Imaju u planu centralu da grade u kanjonu Biostice, pa ako to prodaje vise nikad nece biti ista. Ma narod je stoka. Ja sam imao običaj ovim " gradjanima" pokupiti smeće sto ostave pored rijeke i donijeti pred kuću ili zakacit za steku, pa SAD malo dolaze u suru.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Mala, to je pjesma koja se ne vidi na temi "Što slušamo".......baš sam tu zaljeppila, ali je negdje nešto zaštekalo.
Bravo curo!

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kuhala se na placu, popila dva kapučina, litru i pol vode, hvala Bogu pa malo vjetrič pirio, a nadstrešnica štitila od direktnog sunca.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Bolje ti je bilo nego meni na traktoru, znači kutijica nije napunjena :icon_cry:
Požeo sam pšenicu, a što su vreće teške, il starim, bem ga ako znam:icon_fU:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kako to misliš - teške vreće?
Pa još od doba moje mladosti za žetvu ne trebaju vreće.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A-uuuu..... Frede Kremenko, pa ti živiš još u kameno doba.:icon_scratch:
Imaš li i auto na nožni pogon? :(hi):

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Joj kako se zvaše ona iz tog crtića, pomoć,
Možda je u kamenom mnogo štošta bilo bolje nego u ovom gumenom dobu,:tractor:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Cijelo popodne kupanje sa curama na Mrežnici :cool2:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Od svega što sam danas radila najviše ni se sviđa ovo zadnja - što sam napravila budalu od sebe.
Počlelo je na placu još prijepodne - dođe gospođa k meni i pita male krastavce - one malecke, najmanje što su. Ja velim - nemam, proiala sam. A mogu li nabrat danas. Mogu, oko osam, pol devet. Usput dobim kompliment za nešto tako u razgovoru, kao ja sam puno mlađa od nje, veli ona meni, ma nisam, velim ja, koje sam godište, pita ona - ja joj velim, ona se čudi, pa kako onda nismo išle skupa u školu - ma ona iz susjednog sela, a u ono vrijeme smo imali zajedničku školu - tako, velim ja što sam ja išla u prvi osnovne sa šest godina minus tri dana starosti, i blablablablabla....i veli ona meni ma će doći po osam kila malih iza osam k meni doma. Dobro velim ja i ja joj naberem, zapravo sam ja brala pedesetak kila, ali sam njoj izabrala baš onih najmaleckijih osam kila - a ona nije došla. Nije niti zvala, a bila si je i broj uzela.
I tako sam ja ispala bedak teški, tak mi treba.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh