• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
E

el pibe

Guest
Johabice to sam se ja zamaskirao u gospođu:biggrin:I još sam broj užicao,onda nemojte reći da nisam sposoban:icon_winkle:pojavit ću se ja opet ali drugi put bum nekaj kupio.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma da?
Dođi, dođi, uvalim ti tri kile paprike, tri paradajza, usput te priupitnem jel ti treba koji krastavac, onda ti duboko razmisliš i skužiš da u frižideru nemaš više nijednog pa ti ja odmah uzvažem četiri - pet komada (oko dvije i pol kile), onda spomenem da je sezona brzog kiseljenja krastavaca - ono na suncu, kiseli isti ili drugi dan - pa ti i nih dvije kile uvalim.....i tako.....
Samo ti dođi - bio gospoja, bio gospon - dobiti ćeš prekrasan smiješak dok ti budem uzimala pare, tak krasan da poželiš sutra doći opet. Da ti opet uvalim i naplatim. :icon_lol:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
El pibe kupi i meni 8 kg. malih, malih, krastavčića:icon_pray:.

A zanimljivo, muški uvijek biraju male, čim manje.
Ko da se boje da ne dobe komplekse.......:(giggle)::(giggle)::(giggle):

E

el pibe

Guest
Ma da?
Dođi, dođi, uvalim ti tri kile paprike, tri paradajza, usput te priupitnem jel ti treba koji krastavac, onda ti duboko razmisliš i skužiš da u frižideru nemaš više nijednog pa ti ja odmah uzvažem četiri - pet komada (oko dvije i pol kile), onda spomenem da je sezona brzog kiseljenja krastavaca - ono na suncu, kiseli isti ili drugi dan - pa ti i nih dvije kile uvalim.....i tako.....
Samo ti dođi - bio gospoja, bio gospon - dobiti ćeš prekrasan smiješak dok ti budem uzimala pare, tak krasan da poželiš sutra doći opet. Da ti opet uvalim i naplatim. :icon_lol:

Drugi put kad dojdem pojavim se u liku nekog izbirljivog seratora i samo bum gunđao.Ili možda odglumim nekog trkača pa u trku maznem kištru i pobjegnem sa vugorkima:icon_axe: i pošaljem ih poštom "nerminu".

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Pibać, unaprijed ti se zahvaljujem na krastavčićima (čisto zbog kompleksa :icon_rofl:) a kad bi na klupicu bacio euriće, aaa koja bi tad bila trgovina:cool2:

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
zavidan??????

Ma jok,,,
neznam na kaj si ti mislil ali ja sam mislil na ovo,,,

11144486_928728817166529_181875361034211034_n.jpg

11224160_928728833833194_1432898207531854956_n.jpg

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
gle,gle starog lisca,nisu balavice a nisu ni naše bakice,u svakom slučaju oku ugodno,prekrasne cure......ma nek uživaju dok su mlade,lepo ih za videt.......ja sam se malo sa unukima poigral,nesem dugo bil JEL SEM BIL NA BREGU:(think):,popričal malo sa lovcima,pozdravil se sa Baričom(Franjom) nismo se vidli od zime i otišel natrag gore:icon_super:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
je*eš taj viseći most na Križnici,bio sam tamo prošlo proljeće u prolazu,baš sam tamo parkirao,brrr,nema šanse da moja težina ide prek njega.Eto danas sam konačno dobio komp,puko jadan kada tolike ruke tuku po njemu,i on tražio malo godišnjeg

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
O labavi,pa el si ti živ,mislio sam da te ovo sunce opržilo,pošalji nekakve oblake malo,ma vjerujem Antonio da izdrži ,jako je to ,ali visina je problem

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
nije visina problem,bacimo te mi niže:icon_rofl:
a kak sam danas ništ ne pitaj,da me poskok ugrize rikno bi u sekundi....:icon_scratch:

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,722
Poskok ili vi,bio 15.7 u Pitomači a od g.Labavog ni traga ni glasa da odemo na:icon_jook:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh