• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Bil sam na slikanju,i neurolog me pregledal,sve je po propisima :icon_fU:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Danas se malo kosilo ručnom kosom,tamo gdje nije za raditi trimerom.Sada se predvečer digla zob na tavan,10 dana sam ju nudio na oglasima,e sada ovi što su zvali i mislili mene ucjenjivati neka se napuše mahune,nema više prodaje kada je dignuta na tavan

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Prva runda zimnice mladog graha.

Prilozi

• WP_20150729_003.jpg
    WP_20150729_003.jpg
    57 KB · Pregleda: 90

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Evo sam nakon pet mjeseci prvi puta pročitala cijele tjedne županijske novine od početka do kraja u jednom dahu - ne pamtim kada sam to imala prilike i vremena, a kada sam i zgrabila vrijeme - volje napraviti.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Vjerujem da u toj kronici prevladava crna kronika i sport,kao i u većini novina tog formata.Evo danas se nešto radilo u polju sa dugom odjećom,baš je bilo pravo ljetno okruženje.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A nije, zastupljene su sve međimurske općine, ima dosta toga zanimljivoga.
Ima i crna kronika, u njoj prevladavaju crni kradljivci, a ima i prometnih i tako......

Sigurno si se smrznul na polju, ja nisam iz kuće izašla, osim kaj sam si otišla po patliđane u plastenik za ručak.
Ma je, i u dučan, kupila novine i dva kvatro sladoleda - bila ja jednom tako u dučanu, pa bio ispred mene na kasi jedan iz moje ulice, inače na socijalnoj pomoći - i kupio kvatro sladoled, onaj za četerdeset dvije kune - pogledao me i rekao - pa kaj, samo se jednom živi. Pa se ja sjetila toga i kupila dva.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Ma je, i u dučan, kupila novine i dva kvatro sladoleda -
:icon_axe::icon_axe:

U ove sate ja moram ovu temu otvoriti :mur:
Vijesti sam pročital, idem glet jel kaj ostalo

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Nije kvatro, ledissimo je ali je skoro netaknut.
Opet nebum spal :(doh):

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Slani pozdrav iz Vrsi kod Nina :(whew):

11204934_476576969169378_3750644819854789527_n.jpg

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Tincek nije lose,brojim jos cetri radna dana te se u nedjelju spremam na Kremena u Dubrovacku zupaniju.ostajem negdi sedmicu pa malo u Ercegovinu kod rodbine a valjda bu Labavi sredil vrijeme.:drink:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Nije momak prethodnih dana džaba bildo sa onim balvanićima,
Garant one strankinje se za njim sad na plaži okreću:(giggle)::(giggle):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
E baš ovako ko Tino, tako smo do maločas moj muž i ja ležali vani na ležaljki, zagrljeni, držali se za ruke i gledali zvijezde. Najprije su se pojavile dvije. pa četiri. pa desetak. A onda ih bilo puno nebo - svijetle i bliješte ko krijesnice. Onda smo razgovarali o zvijezdama. Onda o beskraju svemira. Onda smo se posvađali jer sam ja tvrdila da svemir mora imati kraj i da nešto mora biti iza toga jer na kraju nečega počinje nešto drugo, al me ebaje što na svakom kraju nečega mora početi nešto drugo, a gdje je onda stvarni kraj?' I što je opet iza toga kraja?'??? Onda je srećom preletjela nakakva letjelica takvom brzinom kaj smo zinuli, a i letjela je u cik cak liniji. Pa nas je zaokupila i prekinula romantičnu svađu koja je prijetila da izgubi romantiku. Onda se ta letjelica za čas vratila i opet u petnaestak sekundi nestala iz vidokruga. I tako svakih par minuta gore dolje, a onda je krenula prema Mađarskoj. A onda prema Zagrebu....ma čudna neka, tak brzo niti mig ne može kolko je to bilo brzo i skakutalo simotamo.....onda je meni bilo hladno jer sam bila pametna pa svukla majcu u plasteniku i tamo je ostavila pa smo prekinuli romantično druženje i napustili ležeći i zureči položaj.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Jo, Jo, u krivu si, neki mitski mislilac, naučnik, znanstvenik, ama neki pametan čovjek je izgovorio jednu tezu, koja vrijedi:
"Samo dvije stvari su beskonačne,, svemir i ljudska glupost"
opet si izgubila.:D:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,483
Obrazloži, al argumentovano, jest Kopernik bio na lomači, pa mogu i ja.
Al za ljudsku glupost, dokaži da nije beskonačna.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh