• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,804
Čitav dan gledam jedan posel a drugi posel gleda mene.
Ništ od posla :(rofl):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,804
Pa, ja , utorak,,,, ma nije dan za posla, nije...
Ma onaj vrag se splašil pa največe strojeve i priključke pokopčal i zakrčil promet nebi li izgovor za kavu imal. Kavu :icon_scratch:

Zato ga bog kaznil i lom mu dal :cool2::cool2:

novcky

Član
Tu od
27 Srp 2012
Poruka
292
Moga muža bi tamo mogli dopeljati samo Stari prijatelji - a i mene - a njih nema.

ima njih (Starih prijatelja), živi su, samo je Ruda odlučil karijeru nastaviti v nemčiji na baušteli

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Danas kosio malo na višljem terenu :(giggle):
Šteta kaj neam traktorsku kosu

IMG_20150819_114614_zpshlwmvyal.jpg~original

Kome još treba motorka???

IMG_20150819_121013_zpspye3gk17.jpg~original

Pa opet ista priča...

IMG_20150819_121453_zpsntjkrrg8.jpg~original

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,486
Cccccccccccccccccccccccccc.... Cccccccccccccccccccccc,
Pa se kaže, eto nešto se debljam, pa ja, logično.:icon_weed:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kaj očeš, skinula sam neku kilu, ali to je tajna.
Tolika kaj se na meni uopće ne vidi. :icon_mrgreen:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Aha, bitni, prodala sam jednoj gospođi pet kila paprike i posudila susjedi za vrtom malčer.
503951482.gif

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,491
A učili su te oni koji misle da motorna pila izgleda kak motorkotač, zato jer ima lanac...
i koji su traktore vidli samo u lunaparku...

Zaboga Željac, pa kaj ti je to trebalo???

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Zato kaj bijela Škoda sa zelenim prugama počela pregledavati traktore koji idu u šumu dal imaju motorke u prikolici i upozoravati da treba iskaznica za traktor i pilu .

E

el pibe

Guest
Išao polagati za motornu pilu i traktor sa prikljucima .:(whew):

Trebal si ih pitati ako moreš polagati samo za traktor i "motornu pilu sa priključcima":eek::Dobro kaj si me zmislil ja sam položio negdi u petome mjesecu,više ni ne znam kad samo znam da papire nisam još dobio.Niti nitko iz mojeg mjesta.Izgleda da bum moral sa (zapaljenom)motorkom dojti u dotičnu ustanovu.I malo sturirati unutra još bum malo jaču mješavinu napravil tak da me nebuju odma pozabili kad obavim svoje.Bitno da sam dva tjedna na predavanja hodil i još na nekakve pohode i demonstracije sam moral iti u šumu.Naravno i platio sam sve na uplatnicu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,491
A tko te pital i tko te ima bez naloga pravo pretresati?

Sva ta sranja treba bojkotirati, ali grupno.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
U Petak su obečali donjeti isaznice novce i slike su uzeli za skeniranje e sad dal će ili ne ??

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh