• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
E

el pibe

Guest
Ja sam im isto donio svu dokumentaciju i dvije slike.Još sam se moral potpisati na poleđini fotografije.Bogme kak su brzi s tim iskaznicama već bum ostaril pa i ak se negdi sretnem sa inspekcijom,ne budu me prepoznali buju rekli da muljam i imam iskaznicu od sina:D:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma koje crne dokumente,evo ja sam dva dana vozio drva iz državne šume nitko nije ni pitao a ni prsmrdio u šumu,jer tamo gdje sam radio drva nema signala mobitela pa tzv.inspektori zaobilaze naš teren jer nikad ne znaš što Bilogora skriva.Danas sam doživio nočnu moru modernog doba,11 radnih bilježnica,2 udžbenika i neki jebeni zemljopisni atlas za 5 razred škole ,100 eurića ,kada me nije danas strefilo ima šanse da dočekam Božić

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
E moj Ajkula ja ti imam problem kaj sem u sredini sela i tu se okreče autobus , mlekar poneki šleper parkiraju bijelo-plavi auti sa plavim rotirkama i sad bijele škode sa zelenim prugama meni ta demokracija sve više sliči na " jazavca pred sudom ":mad::

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,491
A koji su ti zeleni? Par vi tam imate cisterne i gnojnice da ih malo poškropite :D:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Zato Željac za takvu demokraciju ne treba glasati na sljedečim izborima,borba ili nas ne bude,tihi rat se uvukao na ove prostore:(devil)::(devil)::(devil):

E

el pibe

Guest
Meni je van logike da me nekakva inspekcija zaustavi ili mi dođe u šumu.Moja šuma je privatno vlasništvo i ja sam tam gazda a ne inspektori,lugari i ne znam kakvi jebivetri.Treba uvesti isprobani stari zakon iz Amerike.Svaki takav upad u privatni posjed pozdraviti repetiranjem "Winchesterke".Jer kak je krenulo još budu zmislili i dozvole da čovjek smije hodati po vlastitom dvorištu:mad::

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,804
Meni je van logike da me nekakva inspekcija zaustavi ili mi dođe u šumu.Moja šuma je privatno vlasništvo i ja sam tam gazda a ne inspektori,lugari i ne znam kakvi jebivetri.Treba uvesti isprobani stari zakon iz Amerike.Svaki takav upad u privatni posjed pozdraviti repetiranjem "Winchesterke".Jer kak je krenulo još budu zmislili i dozvole da čovjek smije hodati po vlastitom dvorištu:mad::

Ja se potpuno slažem s tobom ali ni gljive tam nesmeš brati ako nemaš šaru.

To nikam ne vodi, ustvari vodi, ali ne tam kam bi trebalo

E

el pibe

Guest
MUHA razmem ja da treba uvesti reda u državi.Ali ako je državi u interesu da ima educirane i osposobljene ljude,što nam ne omoguće besplatne tečajeve? Ionak su pobrali lovu od europskih fondova i još dodatno nama gule kožu sa glupim propisima i zakonima.Sad gledam primjer dozvola za motornu pilu,ok. neće to stati na tome,najvjerojatnije će s vremenom tražiti i ateste za taj alat koji će se produživati svakih godinu ili koliko budu odredili "pametni".I koje će opet izdavati ovlašteni gulikože.Nešto slično kao i kod osobnih vozila,tehnički treba redovito obavljati inače si neispravan,uzalud dozvola.Previše se tu traži od običnog čovjeka a ne pružaju mu nikakav standard niti uvijete za život.Sigurno smo svi mi kupili motorne pile kao luksuz.Nek mi država omogući plaću od 10000kn pa se sigurno nebum mučio ko magarac u šumi i mahao sa motorkom i sjekirama ko indijanac.To su neki novi "modeli"i standardi života koje nam nameću oni koji takav život ne žive i ne znaju ništa o tome.Primjer diskriminacije i nejednakosti tu nek se malo zagledaju.Nismo mi isti niti,jednaki nikako oni rade za 20000kn. a mi za 3500kn.S time da ne odgovaraju nikome za ništa i ne rade ništa.Jedan nepotreban sektor koji samo troši novce a efektive nikakve.

putnicara

Član
Tu od
27 Velj 2013
Poruka
290
Evo ja sam se danas malo igrao s drvetom.napominjem da ovo nije rađeno u mojoj radioni,nego kod tetka u Sloveniji(stega i pila na cirkularu u garaži,sa mojim dlijetima).drvo je divlja trešnja premazana uljem.
zx4jkn.jpg

21kmj2c.jpg

xlyn36.jpg

rw6pa8.jpg

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Taj izraz lica :icon_biggrin:

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=QorBhPXDtqQ[/YT]

11938248_393496977514752_1727800172_n.jpg

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Evo sam spozalijala plastenike, obrala velike i male krastavce, potrgala zaperke i višak lišća na paprici, a sada jedem orahe. I duboko razmišljam.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ispravi, ništa se ne vidi.

Kaj, i ti jedeš orahe?
Ja jer su mi fini, a zašt tebi trebaju? :icon_e_wink:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,804
Nakon četiri kile i ja bi se duboko zamislil na koji način si pomoči :icon_rofl:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,482
Bem mu sunac, kolega danas radio silažu kukuruza, ja vozio, vinto sam šest sati, sve je ok. al sam moro tri reda po 300 m. u rikverc za silažeom, da napravimo prolaz, i sad me vrat boli, nadam se poslije ove pive da će se vratiti u prvobitno stanje,:icon_jook:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Tak su nekad traktoristi u Križevcima silirali sa Zetorom Kristalom mjesec dana u rikverc sa trorednim silokombajnom kad su došli na piče konobarica je pitala kaj još netko dolazi ? . Jes su stalno vrteli sa glavom .

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh